To je to što me zanima!

Evra se narugao Urugvajcu, a Ivanović odbio ispriku Suareza

Svoj trenutak da se nasmije na račun Luisa Suareza dočekao je i Patrice Evra. Francuz je u proslavi Unitedova 20. naslova grizao i mahao s umjetnom rukom
Vidi originalni članak

Iako je Branislav Ivanović odlučio da neće tužiti Luisa Suareza, ipak je odlučio da neće samo tako prijeći preko nevjerojatnog Urugvajčeva poteza. Nakon što ga je Liverpoolov napadač ugrizao za ruku, Ivanović je odlučio da neće podizati tužbu, a Engleski nogometni savez Urugvajca je poslao na terapiju kontrole bijesa. Suarez je i telefonski pokušao 'iznuditi' oprost od Ivanovića, no ovaj je ipak ostao pri svome i odbio ispriku Liverpoolova napadača.

A svoj trenutak da se nasmije na Suarezov račun dočekao je i Patrice Evra. Manchesterov lijevi bek u proslavi 20. naslova 'crvenih vragova' grizao je umjetnu ruku simulirajući, naravno, incident od dana prije. Upravo je Evra prva žrtva pomahnitalog Suareza koji ga je na utakmici Uniteda i Liverpoola 2010. vrijeđao na rasnoj osnovi za što je i kažnjen s osam utakmica neigranja.

Stoga ne treba ni čuditi da je Francuz objeručke prihvatio sinoćnju šalu nakon što je s tribine doletjela umjetna ruka. Mahao je s njom, tukao klupsku maskotu, grizao je, a u poziranju su mu se pridružili i suigrači Kagawa i Giggs. I dok Unitedove zvijezde imaju razloga za smijeh, Suareza, kojeg engleski mediji već prozivaju kanibalom, čeka nova pauza zbog kazne.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • theHerd 23.04.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • chelseaMG 23.04.2013.

    tko se zadnji smije, najslađe se smije.

  • Brzopoteznik 23.04.2013.

    pa suarez je dobar igrač,ali mora na nečemu istrošiti zube....

Komentiraj...
Vidi sve komentare