To je to što me zanima!

FA kaznio Fergusona s 14.000 eura zbog komentara o sucu...

Engleski nogometni savez (FA) kaznio je menadžera Manchester Uniteda sir Alexa Fergusona s 14.000 € zbog javnog kritiziranja suđenja nakon ogleda sa Spursima...
Vidi originalni članak

Legendarni škotski menadžer oštro se obrušio na pomoćnog suca Simona Becka nakon premierligaškog gostovanja kod Tottenhama (1-1) u siječnju u kojem su Spursi zabili izjednačujući gol u sudačkoj nadoknadi.

Ono što je posebno razbjesnilo Fergusona bio je prema njegovom mišljenju nepravedno nedosuđeni jedanaesterac nakon kontakta Stevena Caulkera i Waynea Rooneyja.

- Bila je to jasna odluka. A on je bio možda 9, 10 metara udaljen od incidenta, a nije to sudio. A dotad je sudio sve ostalo. Nema šanse da ćemo od njega dobiti nekakvu odluku. Dobro ga pamtimo iz vremena kada je protiv Chelseaja Didier Drogba bio tri metra u zaleđu, a on je pustio igru. Mislim da je imao jako lošu utakmicu - komentirao je tada Ferguson.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • BaliBeg 09.02.2013.

    Njegov unuk pjava: "Ja vragolan i moj deda..."!!! ;)

  • blink4moment 09.02.2013.

    bilo je i vrijeme da se i njega kazni za nesto...s obzirom na to kako su kaznjavani drugi treneri u istim situacijama, ferguson je trebao na prosjackom stapu zavrsiti...a ovo spominjanje drogbinog gola iz zaleda mi je fascinantno...dogodilo se davno, u meduvremenu je chelsea protiv uniteda pokraden bar za jedno desetak situacija pa mislim da su to dobrano naplatili...uostalom, ne vidim da spominje da je u istoj toj uktamici kad je drogba zabio gol iz zaleda, macheda zabio gol rukom http://www.youtube.com/watch?v=OoGd0GUZYNg ali naravno, taj sitni detalj ne spominje...

  • CpC-99 08.02.2013.

    Pijanica koji svoj alkoholni zadah sakriva žvakama xd :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare