To je to što me zanima!

Fabinho slavio naslov, a lopovi mu ukrali Audi od milijun kuna

Policija je priopćila kako se provala dogodila u razdoblju između srijede poslijepodne i četvrtka rano ujutro, a utvrđeno je da su ukradeni komadi nakita i skupocjeni automobil Audi RS6
Vidi originalni članak

Dom Liverpoolovog veznjaka Fabinha opljačkan je u vrijeme kad je brazilski nogometaš slavio naslov prvaka Engleske koji je klub osvojio nakon 30 godina čekanja, objavili su britanski mediji.

VIDEO: Lovren i Klopp slave titulu prvaka Engleske

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Policija procjenjuje da se provala dogodila u razdoblju između srijede poslijepodne i četvrtka rano ujutro, a utvrđeno je da su ukradeni komadi nakita i skupocjeni automobil Audi RS6.

Provala je prijavljena kad se Fabinho vratio kući nakon slavlja priređenog nakon što je Liverpool u srijedu svladao Chelsea sa 5-3, a potom iz ruku Liverpoolova velikana Kennyja Dalglisha primio pehar namijenjen prvaku, po prvi put nakon 30 godina.

Ukradeni automobil je pronađen u Wiganu, oko 35 km od Fabinhove kuće. Audi RS6 u svojoj najmanje skupoj verziji košta milijun i 200 tisuća kuna.

Policija Merseysidea je zatražila je od navijača da ostanu kod kuće zbog straha od širenja korona virusa u gradu, ali tisuće navijača Liverpoola okupilo se oko stadiona kako bi proslavili naslov. U tim trenucima nitko nije mario za socijalnu distancu i korona virus.

Najbučnije je bilo oko stadiona Anfield. Bilo je tu svega, od smijeha, do suza. Naravno, uz nezaobilazne baklje i vatromet. ' Izgleda da nas policija ostavlja na miru, što je dobra stvar. Svaki navijač Liverpoola u svijetu želio bi večeras biti na Anfieldu. Ali ovo je najbliže što možemo biti', rekao je jedan od navijača.

Fabinho je u Liverpool stigao 2018. iz Monaca u transferu vrijednom 45 milijuna eura, a u šampionskoj sezoni je u 28 ligaških nastupa postigao dva pogotka.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Kerum Željko 24.07.2020.

    Sportsko auto karavan. Nikad mi to nije bilo jasno.

  • 24.07.2020.

    Srećom za njega vjerojatno nije čuo za kunu kao valutu

  • odcentramalonadesno 24.07.2020.

    Meni i garaža i auto stoje otvoreni cijelu godinu. Pa tko će uzeti auto od 2.000 kn vrijednosti !? Neće ga ni imigranti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare