Obavijesti

Sport

Komentari 7

Fabinho slavio naslov, a lopovi mu ukrali Audi od milijun kuna

Fabinho slavio naslov, a lopovi mu ukrali Audi od milijun kuna

Policija je priopćila kako se provala dogodila u razdoblju između srijede poslijepodne i četvrtka rano ujutro, a utvrđeno je da su ukradeni komadi nakita i skupocjeni automobil Audi RS6

VIDEO

Dom Liverpoolovog veznjaka Fabinha opljačkan je u vrijeme kad je brazilski nogometaš slavio naslov prvaka Engleske koji je klub osvojio nakon 30 godina čekanja, objavili su britanski mediji.

VIDEO: Lovren i Klopp slave titulu prvaka Engleske

Pokretanje videa...

Zagrljaj Lovrena i Kloppa 01:07

Policija procjenjuje da se provala dogodila u razdoblju između srijede poslijepodne i četvrtka rano ujutro, a utvrđeno je da su ukradeni komadi nakita i skupocjeni automobil Audi RS6.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Provala je prijavljena kad se Fabinho vratio kući nakon slavlja priređenog nakon što je Liverpool u srijedu svladao Chelsea sa 5-3, a potom iz ruku Liverpoolova velikana Kennyja Dalglisha primio pehar namijenjen prvaku, po prvi put nakon 30 godina.

Ukradeni automobil je pronađen u Wiganu, oko 35 km od Fabinhove kuće. Audi RS6 u svojoj najmanje skupoj verziji košta milijun i 200 tisuća kuna.

Premier League - Liverpool v Chelsea

Policija Merseysidea je zatražila je od navijača da ostanu kod kuće zbog straha od širenja korona virusa u gradu, ali tisuće navijača Liverpoola okupilo se oko stadiona kako bi proslavili naslov. U tim trenucima nitko nije mario za socijalnu distancu i korona virus.

Najbučnije je bilo oko stadiona Anfield. Bilo je tu svega, od smijeha, do suza. Naravno, uz nezaobilazne baklje i vatromet. ' Izgleda da nas policija ostavlja na miru, što je dobra stvar. Svaki navijač Liverpoola u svijetu želio bi večeras biti na Anfieldu. Ali ovo je najbliže što možemo biti', rekao je jedan od navijača.

Fabinho je u Liverpool stigao 2018. iz Monaca u transferu vrijednom 45 milijuna eura, a u šampionskoj sezoni je u 28 ligaških nastupa postigao dva pogotka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu