To je to što me zanima!

Fabregas otišao putevima Saše Bjelanovića: Pronašao novi klub

Nakon što je u Engleskoj i Španjolskoj osvojio gotovo sve što se moglo osvojiti, u dresu reprezentacije Svjetsko prvenstvo, Fabregas je u smiraj karijere odlučio otići put Italije
Vidi originalni članak

Za dva i pol milijuna eura je prije 20 godina Saša Bjelanović (43) napustio redove varaždinskog Varteksa u tad velikom transferu i otišao put talijanskog Coma koji je tad bio talijanski prvoligaš.

Danas je Bjelanović sportski direktor Istre 1961, a Como drugoligaš, ali ne dovodi ništa manje zvučna imena no što je tad bio napadač 'krojača' jer će nadolazeće sezone dres talijanskog kluba nositi bivši španjolski reprezentativac Cesc Fabregas (35).

Nakon što je nakratko bio u momčadi opjevanog FC Withouta (op.a. izmišljeni klub svojevremeno nastao greškom u jednom mediju, a sad se koristi za igrače koji ostanu bez ugovora), veznjak koji je nosio dresove velikana Arsenala, Chelseaja, Barcelone i posljednje Monaca, odlučio je smanjiti intenzitet  i pridružiti se klubu iz Serie B. 

Kako javlja ugledni Gianluca di Marzio, Fabregas je potpisao ugovor do 2024. godine za klub koji je prošle sezone završio na sredini drugoligaške ljestvice.

SJETIO SE RASTAVE Fabregas o traumi iz djetinjstva: 'Otišao sam na kat i lupao u zid'

Spominjalo se da će se u smiraj karijere vratiti u domovinu te još malo igrati u dresu drugoligaša Las Palmasa nakon što je u klubovima u kojima je igrao osvojio gotovo sve, osim Lige prvaka. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 15.07.2022.

    Livaković ide u Lyon, Oršić u Tottenham, Petković u Barcelonu, Ivanušec u Arsenal, Šutalo u Milan... samo ne znam što čekaju više? ili ipak nitko nije zainteresiran

  • Jogurtaši 15.07.2022.

    Kakav je ovo članak?

Komentiraj...
Vidi sve komentare