To je to što me zanima!

Fabregas šaptač loptama: Ti i ja sada zajedno idemo u finale

Ne znam točno što sam rekao lopti. Mislim da sam rekao 'ti i ja zajedno putujemo u finale', objasnio je što je pričao uoči izvođenja penala protiv Portugala u polufinalu
Vidi originalni članak

Cesc Fabregas bio je španjolski izvođač penala u četvrtoj seriji polufinala Eura protiv Portugala. Zabio je i odveo 'furiju' u finale, ali prije nego što je pucao, vjerojatno ste primijetili, nešto je pričao. Otkrio je što i kome.

- Ne znam točno što sam rekao lopti. Sve je došlo iz srca, ali mislim da sam rekao 'ti i ja sada zajedno putujemo u finale' - smijao se Cesc dan nakon pobjede.

Najbitnije je da ga je poslušala. A prije nego što je pucao penal slavio je pobjedu. Kada je Bruno Alves pogodio stativu dobro se natrčao po terenu. Šaptač loptama zaboravio da je mora i on pucati.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • jabulario 29.06.2012.

    mene više zanima što je ronaldo rekao na terenu kad je cesc pogodio...

  • z1h3r 29.06.2012.

    Leo peta serija je bila a ne cetvrta, nemoj mi brisati postove bezveze nego ispravi tekst!

  • z1h3r 29.06.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 7 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare