To je to što me zanima!

Fabrizio Werdum: Ponovno ću uhvatiti Overeema, vidjet ćete

Ne sviđa mi se što moram dati revanš Alistairu, no Fedoru ga moram dati. Pobijedit ću Alistaira kako bi svi vidjeli ono što žele, borbu Fedora i mene, rekao je Werdum
Vidi originalni članak

Nakon sjajne i pomalo neočekivane pobjede protiv Rusa Fedora Emelianenka, Fabrizio Werdum zbog ozljede pauzirao je šest mjeseci. 

Koliko je pobjeda protiv Rusa bila značajna govori i podatak da je Fedor do tog sučeljavanja suvereno vladao svijetom slobodne borbe i imao 31 uzastopnu pobjedu. 

No lukavi Werdum namamio je Rusa i slavio. Sad se sprema na još jednu veliku "zvjerku" slobodne borbe. U četvrtfinalu Strikeforceovog turnira sučelit će se Alistairu Overeemu kojeg je pobijedio 2006. godine.

- Oporavio sam se. No još nisam potpuno spreman. Overeem i ja bolji smo nego prije, on je mnogo jači, a poboljšao je i borbu na parteru - rekao je Werdum, prenosi Profightstore.

Otkrio je Werdum i svoju taktiku u toj borbi.

- Iako sam napredovao u stojci, ne želim ulaziti u izmjene s K1 prvakom. Odvest ću borbu na pod jer mislim da Overeem nije dovoljno spreman za mene. uhvatit ću ga kao i 2006. godine - samouvjereno dodaje Werdum.

Na istom turniru sučelit će se Fedor i "Bigfoot" Silva, odnosno Arlovski i Kharitonov, a Josh Barnett borit će se s Brettom Rogersom. 

Polufinalne borbe tako bi mogle donijeti spektakle jer lako bi moglo doći do okršaja Fedora i Overeema, odnosno revanša Fedora i Werduma.

- Ne sviđa mi se što moram dati revanš Alistairu, no Fedoru ga moram dati. Pobijedit ću Alistaira kako bi svi vidjeli ono što žele. A to je ponovna borba Fedora i mene - završio je Werdum.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • roman92 11.02.2011.

    ma svaka čast UFC......ali ipak ostaje to da u njihovoj organizaciji nisu fjodor,alister i werdum koji spadaju u sam vrh,mnogi mogu govorit da su oni u strikeforcu i da se pucaju svime i to ali činjenica ostaje da su ova 3 borca jednako ako ne i kvalitetniji od 90% boraca u UFC......jedini borci koje poštujem u UFC su carwin i naravno cro.cop!!!!!!!!!!!

  • DanijelJurić 26.01.2011.

    overeem će werduma razmazat po podu jer neznam kojim će načinom ovaj srušit overeema

  • isprskanvas 18.01.2011.

    ma fedor je bog za svih njih i točka!

Komentiraj...
Vidi sve komentare