Sport

Komentari 20

Fabrizio Werdum: Ponovno ću uhvatiti Overeema, vidjet ćete

Fabrizio Werdum: Ponovno ću uhvatiti Overeema, vidjet ćete

Ne sviđa mi se što moram dati revanš Alistairu, no Fedoru ga moram dati. Pobijedit ću Alistaira kako bi svi vidjeli ono što žele, borbu Fedora i mene, rekao je Werdum

Nakon sjajne i pomalo neočekivane pobjede protiv Rusa Fedora Emelianenka, Fabrizio Werdum zbog ozljede pauzirao je šest mjeseci. 

Koliko je pobjeda protiv Rusa bila značajna govori i podatak da je Fedor do tog sučeljavanja suvereno vladao svijetom slobodne borbe i imao 31 uzastopnu pobjedu. 

No lukavi Werdum namamio je Rusa i slavio. Sad se sprema na još jednu veliku "zvjerku" slobodne borbe. U četvrtfinalu Strikeforceovog turnira sučelit će se Alistairu Overeemu kojeg je pobijedio 2006. godine.

- Oporavio sam se. No još nisam potpuno spreman. Overeem i ja bolji smo nego prije, on je mnogo jači, a poboljšao je i borbu na parteru - rekao je Werdum, prenosi Profightstore.

Otkrio je Werdum i svoju taktiku u toj borbi.

- Iako sam napredovao u stojci, ne želim ulaziti u izmjene s K1 prvakom. Odvest ću borbu na pod jer mislim da Overeem nije dovoljno spreman za mene. uhvatit ću ga kao i 2006. godine - samouvjereno dodaje Werdum.

Na istom turniru sučelit će se Fedor i "Bigfoot" Silva, odnosno Arlovski i Kharitonov, a Josh Barnett borit će se s Brettom Rogersom. 

Polufinalne borbe tako bi mogle donijeti spektakle jer lako bi moglo doći do okršaja Fedora i Overeema, odnosno revanša Fedora i Werduma.

- Ne sviđa mi se što moram dati revanš Alistairu, no Fedoru ga moram dati. Pobijedit ću Alistaira kako bi svi vidjeli ono što žele. A to je ponovna borba Fedora i mene - završio je Werdum.

Najčitaniji članci