To je to što me zanima!

Fanovi pitaju: 'Stipe, a da te naočale poneseš i u oktogon?'

Nešto manje od mjesec dana je do treće borbe između Stipe Miočića (37) i Daniela Cormiera (41), a pripreme su u punom jeku. Fanovi su primijetili zanimljiv detalj kod Stipe koji bi mu pomogao i u oktogonu
Vidi originalni članak

UFC Apex centar u Las Vegasu će 15. kolovoza biti poprište velike teškaške trilogije! Stipe Miočić (37) priprema se za obranu titule i slanje Daniela Cormiera (41) u mirovinu, a dio cardia je odradio i u bazenu. Iako nije previše aktivan na društvenim mrežama, 'vatrogasac' je objavio par fotografija iz bazena. 

BORBA 15. KOLOVOZA Cormierov trener: 'Prošli smo se put igrali, a sad očekujemo rat'

Fanovi su odmah primjetili kako Stipe koristi naočale za plivanje, a dali su mu i neke korisne savjete. 

- Ne zaboravi ih ponijeti kad se budeš borio. Zašto nosiš naočale, ne vidim Cormiera u bazenu? Potrebno je obraniti se od tih uboda u oko, bravo šampione. - samo su neki od komentara pratitelja na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja UFC zvijezde Aleksandra Rakića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Neki su mu savjetovali i da se ošiša prije meča jer na fotografijama podsjeća na slavnog kuhara Gordona Ramsaya (53).

Podsjetimo, u prvoj je borbi uvjerljivo slavio Cormier nokautom u prvoj rundi, a u drugoj je borbi nakon dominacije Cormiera Stipe izvukao nevjerojatan nokaut u četvrtoj rundi. Francis Ngannou (33) čeka pobjednika ovog meča 'kao zapeta puška', ali prvo pričekajmo spektakl u Las Vegasu.

BORBA 15. KOLOVOZA Kladionice ovaj put uz Miočića: Blagi je favorit protiv Cormiera

Zna DC što ga čeka, a zna i Stipe. A znamo i mi. Naočale bi dobro došle, ali što je - tu je. Borba za najboljeg ikad u teškoj kategoriji i 'najopakijeg čovjeka na planeti'. Stipe protiv Cormiera, 15. kolovoza., treći i završni čin.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • japanokinezjapano 21.07.2020.

    Protiv malih a debelih jedino efikasno je šaketanje na distanci a kada te krene hvatati, opet šaketanje i na kraju krajeva pa i Stipe se zna Hrvati šta debelog može iznenaditi i razbiti ga njegovim oružjem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare