To je to što me zanima!

Fantastični Lewa srušio rekord, Kovač je na vrhu Bundeslige!

Sjajni Robert Lewandowski zabio je dva gola i srušio rekord Bundeslige postavši najbolji strani strijelac u povijesti njemačkog prvenstva. Na tom mjestu srušio je velikog Claudija Pizzara
Vidi originalni članak

Nogometaši Bayerna u sklopu 25. kola razbili su Wolfsburg na Allianz Areni 6-0 i tako zasjeli na prvo mjesto Bundeslige. Borussia Dortmund pobijedila je Stuttgart s 3-1 na Signal Iduna Parku, no zbog lošije gol razlike prepustila je prvo mjesto Niki Kovaču i njegovim nogometašima.

Sjajni Robert Lewandowski zabio je dva gola i srušio rekord Bundeslige postavši najbolji strani strijelac u povijesti njemačkog prvenstva. Na tom mjestu srušio je velikog Claudija Pizzara, Lewandowski je sam na vrhu s postignutih 197 golova.

Bila je to dominacija Bayerna od samog početka. Gnabry je zabio za vodstvo u 34. minuti, a Lewandowski je povisio na 2-0 samo tri minute kasnije. James Rodriguez dodao je treći u 52., Muller je zabio za 4-0 u 76., a Kimmich je okrunio petardu u 82.

Lewandowski je u 85. postavio konačnih 6-0 u velikoj pobjedi Bayerna i utakmici za zaborav Wolfsburga za koji je cijeli susret odigrao hrvatski reprezentativac Josip Brekalo.

Bitno je naglasiti da je Kovač protiv Wolfsburga izveo najjači sastav iako idući tjedan dočekuje Liverpool u sklopu osmine finala Lige prvaka. Prva utakmica završila je 0-0 na Anfieldu.

Borussia je dobila Stuttgart s 3-1 golom Paca Alcacera u 84. minuti, da bi u sudačkoj nadoknadi pobjedu potvrdio Pulišić. Reus je doveo "žuto-crne" u vodstvo golom iz penala u 61. minuti, a u 71. je Kempf izjednačio za Stuttgart. 

Trećeplasirani RB Leipzig nije uspio kod kuće dobiti Augsburg, dok je Freiburg u borbi za ostanak svladao Herthu s 2-1. Za goste je u 76. minuti izjednačio Ibišević, ali je samo četiri minute kasnije igrač iz BiH pogodio vlastitu mrežu.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Mara17Orsolic5 10.03.2019.

    Obraćam se ovim koji prozivaju one koji su pljuvali po Niki! Nije da branim one koji su pljuvali po Niki, oni nisu fer, ali niste ni vi fer!!! Sad ih provocirate i hvalite Niku, a kad su oni pljuvali po njemu nitko od vas ga, kao prvo nije branio, a kao drugo nije hvalio!! A moje je mišljenje da ste Niku tada i vi sami pljuvali, jer takav smo mi narod, kad našim ide loše svi ih pljuju, a sutra kad im krene svi ih uzdižu, nitko kao oni, kao da ih do juče nisu pljuvali (čast izuzecima među kojima sam i ja)!! A ako ga niste pljuvali nego ste svi i tada bili za njega, onda ste ga trebali sada izhvaliti, a ne provocirati one koji su ga pljuvali!

  • 09.03.2019.

    Bravo niko samo gazi a dušmani nek crknu.

  • PCapitalist 09.03.2019.

    Mia San Mia !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare