Obavijesti

Sport

Komentari 40

Fantastični Lewa srušio rekord, Kovač je na vrhu Bundeslige!

Fantastični Lewa srušio rekord, Kovač je na vrhu Bundeslige!
1

Sjajni Robert Lewandowski zabio je dva gola i srušio rekord Bundeslige postavši najbolji strani strijelac u povijesti njemačkog prvenstva. Na tom mjestu srušio je velikog Claudija Pizzara

VIDEO

Nogometaši Bayerna u sklopu 25. kola razbili su Wolfsburg na Allianz Areni 6-0 i tako zasjeli na prvo mjesto Bundeslige. Borussia Dortmund pobijedila je Stuttgart s 3-1 na Signal Iduna Parku, no zbog lošije gol razlike prepustila je prvo mjesto Niki Kovaču i njegovim nogometašima.

Sjajni Robert Lewandowski zabio je dva gola i srušio rekord Bundeslige postavši najbolji strani strijelac u povijesti njemačkog prvenstva. Na tom mjestu srušio je velikog Claudija Pizzara, Lewandowski je sam na vrhu s postignutih 197 golova.

Bila je to dominacija Bayerna od samog početka. Gnabry je zabio za vodstvo u 34. minuti, a Lewandowski je povisio na 2-0 samo tri minute kasnije. James Rodriguez dodao je treći u 52., Muller je zabio za 4-0 u 76., a Kimmich je okrunio petardu u 82.

Lewandowski je u 85. postavio konačnih 6-0 u velikoj pobjedi Bayerna i utakmici za zaborav Wolfsburga za koji je cijeli susret odigrao hrvatski reprezentativac Josip Brekalo.

Bitno je naglasiti da je Kovač protiv Wolfsburga izveo najjači sastav iako idući tjedan dočekuje Liverpool u sklopu osmine finala Lige prvaka. Prva utakmica završila je 0-0 na Anfieldu.

Borussia je dobila Stuttgart s 3-1 golom Paca Alcacera u 84. minuti, da bi u sudačkoj nadoknadi pobjedu potvrdio Pulišić. Reus je doveo "žuto-crne" u vodstvo golom iz penala u 61. minuti, a u 71. je Kempf izjednačio za Stuttgart. 

Trećeplasirani RB Leipzig nije uspio kod kuće dobiti Augsburg, dok je Freiburg u borbi za ostanak svladao Herthu s 2-1. Za goste je u 76. minuti izjednačio Ibišević, ali je samo četiri minute kasnije igrač iz BiH pogodio vlastitu mrežu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 40

VIDEO

Dinamo smijenio Vlatku Peras
PRELOMILI SU

Dinamo smijenio Vlatku Peras

Dugo se to spominjalo, ali iz tjedna u tjedan se Vlatka Peras pojavljivala na tribinama, kao i na radnom mjestu u Dinamu. No, na kraju je maknuta s dužnosti

'Petko, ostani': Navijači Dinama sa snažnom porukom Petkoviću, Ristovski poveo veliko slavlje...
REPORTAŽA S FEŠTE

'Petko, ostani': Navijači Dinama sa snažnom porukom Petkoviću, Ristovski poveo veliko slavlje...

Iza Dinama je turbulentna sezona puna uspona i padova, ali i slatkim krajem. 'Modri' su osvojili domaću trostruku krunu, ali možda im je najveća ovosezonska pobjeda atmosfera koju su izgradili s navijačima...
VIDEO Mbappe, koga to gledaš? Otkrili tko je misteriozna cura  s koje Francuz nije skidao pogled
OPROSTIO SE OD SUIGRAČA

VIDEO Mbappe, koga to gledaš? Otkrili tko je misteriozna cura s koje Francuz nije skidao pogled

Mbappe je u Cannesu organizirao oproštajnu zabavu za suigrače u PSG-u. Dok je razgovarao sa suigračima, za oko mu je zapela djevojka koja je mahala francuskom zastavom