To je to što me zanima!

Fantela i Marenić pobijedili u plovu za medalje u klasi 470

Hrvatski jedriličari Šime Fantela i Igor Marenić pobijedili su u svom posljednjem plovu na Olimpijskim igrama u Londonu. Pobjedom su zauzeli ukupno šesto mjesto
Vidi originalni članak

Šime Fantela i Igor Marenić pobijedili su u plovu za odličja u klasi 470 na Olimpijskim igrama u Londonu. Odličan kraj regate za Fantelu i Marenića, koji ih je doveo na šesto mjesto konačnog poretka.

Australci Mathew Belcher i Malcolm Page, koji su današnji plov okončali na 2. mjestu, su olimpijski pobjednici, a to je ujedno i treće zlato u jedrenju za Australiju na Olimpijskim igrama.

Ovim rezultatom Australci su potvrdili svoje prvo mjesto na ljestvici medalja. Page je, samo s drugim skiperom, zlato u istoj klasi osvojio i prije četiri godine u Pekingu.

Srebro su na kraju uzeli Britanci Patience i Bithell, a broncu Argentinci Calabrese i Del la Fuente.

Podsjetimo, naši jedriličari nisu imali šanse uzeti odličje uoči posljednjeg, plova za medalje, koji zbog nedostatka vjetra jučer nije održan.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Faaip de Oiad 10.08.2012.

    kasno su se decki prenuli, bio sam uvjeren da ce uzet zlato, ali stvarno je lose krenulo od prvog plova sa diskvalifikacijom pa je to udrilo po psihi poslije su dokazali da su najbolji, steta prekasno

  • scratcher 10.08.2012.

    mozete minuse stavljat kolko ocete al u jedrenje su puno ulaze (puno vise nego u veslanje gdje imaju lose uvjete a donijeli medalju) i mi smo zemlja sa morem i tu se ocekivalo par medalja i oni znaju i mi koji smo vise upuceni da su malo podbacili bez obzira na dobra mjesta u svim disciplinama , medalje su se ocekivale.. jer oni su puno vise rangirani inace nego sto su tu ostvarili...Ocekuje se ispravak u Riu ...čestitke i na ovim OI :)

  • libeluli 10.08.2012.

    Dokaz da znaju jedriti i s obzirom na mladost imaju priliku u Riju sve popraviti...Čestitam

Komentiraj...
Vidi sve komentare