To je to što me zanima!

Fatović i Australci dramatično izgubili 4 sekunde prije kraja!

Australci su pola minute prije kraja imali napad za pobjedu, nije im dosuđen peterac, a u posljednjem napadu utakmice Vamos je zabio s desetak metara za pobjedu Mađara
Vidi originalni članak

Deset godina ni jedna reprezentacija izvan Europe nije bila u polufinalu Svjetskog vaterpolskog prvenstva. Tada je to uspjelo SAD-u, a Australija polufinale čeka od 1998. godine.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Elvis Fatović bio je tako blizu, sekunde su ga dijelile, ali njegova Australija ipak je u dramatičnom četvrtfinalu pokleknula protiv Mađarske. Mađari su ušli u polufinale pobjedom 10-9 (3-3, 2-3, 3-1, 2-2).

Dijelile su našeg stručnjaka sekunde, ali i jedna sudačka odluka.

Naime, pola minute prije kraja bilo je 9-9 i Australci su krenuli u napad za pobjedu. Kayes se našao s loptom pred golom Mađara, fauliran je, ali suci nisu vidjeli peterac, iako su lako mogli.

U posljednji napad utakmice krenuli su tako Mađari, te je Vamos zabio s desetak metara za pobjedu!

U polufinalu Mađari će igrati protiv Italije koja je u još jednom napetom četvrtfinalu sa 7-6 izbacila Grčku. Di Fulvio je zabio pobjednički i posljednji pogodak na utakmici i to - sedam minuta prije kraja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ZlatkoSrdoč 23.07.2019.

    Krađa i lopovluk , čisti peterac na 9:9 , 15 sekundi prije kraja za australiju , ispali srbi još da su mađari i eto frke bravo suci

Komentiraj...
Vidi sve komentare