To je to što me zanima!

Faul za zatvor! Bastijin 'mesar' brutalno nokautirao protivnika

Utakmica je završila bez golova, a kako bi uopće golovi mogli i pasti kad na terenu igra jedna ovakva 'sjekira'. Jasno da je Saint-Ruf dobio izravan crveni karton, lako moguće i nekoliko tretmana kod psihologa
Vidi originalni članak

Na utakmici francuske Ligue 1 viđen je vjerojatno i najbrutalniji faul ove sezone. U moru namjerne i nenamjerne sportske i nogometne grubosti često viđamo razne gotovo pogubne akrobacije, ali ono što je napravio Bastijin Nicolas Saint-Ruf jučer, prelazi svaku granicu zdravog razuma.

Najbolje je da pogledate sami kako je doslovno nokautirao Vincenta Pajota iz St. Etiennea.

VIDEO

Utakmica je završila bez golova, a kako bi uopće golovi mogli i pasti kad na terenu igra jedna ovakva 'sjekira'. Jasno da je Saint-Ruf dobio izravan crveni karton, lako moguće i nekoliko tretmana kod psihologa kako bi mu ovaj objasnio stanje stvari.

Ovo se ne radi, majstore.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • wealdstoneraider 05.03.2017.

    Mogli ste staviti i snimku zbog kojega je igrač St. Ettiena dobio crveni karton. Faul je bio isti kao i ovaj, možda čak i gori.

  • MH08 05.03.2017.

    vas napaljuje brutalnost ovog starta...napaljuje...a trebala bi zabrinjavati...jer ni rijeci niste napisali o posljedicama ovog starta na igraca St. Ettiena...dali je nastavio...jel ozlijedjen i koliko strasno...nista...na pameti su vam samo sise, guzice i brutalnost

  • MH08 05.03.2017.

    a i pajot ide glavom di netko nebi nogom isao...u svakom slucaju preruzan faul i dobra odluka suca

Komentiraj...
Vidi sve komentare