To je to što me zanima!

Federer opet ima trenera: D. Cahill ga vraća u vrh

Ono što se posljednjih nekoliko dana najavljivalo dobilo i svoju potvrdu. Nekad najbolji svjetski tenisač Roger Federer ponovno ima trenera
Vidi originalni članak

Riječ je o Darrenu Cahillu, Australcu čija je misija švicarskog genijalca vratiti na svjetski tron. Cahill iza sebe ima veliko trenersko iskustvo u radu s Andreom Agassijem i Lleytonom Hewittom koje će sada pokušati prenijeti i na Federera. Potvrdio je to Tony Godsick, Federerov agent, no nije želio reći na koliko će suradnja dugo trajati, objasnivši:
- Susreli su se u Dubaiju i izmjenili nekoliko lopti na terenu. Njihova suradnja koristit će obojici, no još nitko ne može sa sigurnošću tvrditi koliko će ona biti duga. Počet će zajedno raditi, a nakon toga vidjeti kako im ide.
Pod Cahillovim vodstvom Hewitt je postao najmlađi svjetski broj jedan, dok je vodećim tenisačem svijeta Australac učinio i Agassija u dobi od 33 godine. Legendarni Amerikanac tako je postao najstariji broj jedan s ATP ljestvica. U karijeri je Federer radio sa Peterom Lundgrenom i Tonyem Rocheom, dok je posljednjih godina s njim na turnire putovao Severin Luthi, izbornik švicarske Davis Cup reprezentacije, ali nikada se službeno nije objavilo da je trener ponajboljeg tenisača svih vremena.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare