To je to što me zanima!

Federer: Pa Švicarska bi mogla osvojiti Svjetsko prvenstvo...

'Dark horse', Hrvatska. Favorit? Teško je reći. Njemačka uvijek igra sjajno Svjetska prvenstva, imaju odličnu momčad. Ipak, stavit ću Argentinu kao prve favorite, rekao je Marin Čilić
Vidi originalni članak

Nogomet je nezaobilazna tema ovih dana svugdje pa i u tenisu. Najbolji tenisači svijeta dali su svoje prognoze o favoritima Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Roger Federer u posljednje vrijeme često je aktivan na Twitteru. I on je veliki fan nogometa:

- Jedva čekam četvrtak. Švicarska bi mogla osvojiti - napisao je u odgovoru jednom fanu. Objektivnost mu je na razini...

Svoja predviđanja dali su i naš Marin Čilić te Dominic Thiem.

- 'Dark horse', Hrvatska. Favorit? Teško je reći. Njemačka uvijek igra sjajno Svjetska prvenstva, imaju odličnu momčad. Ipak, stavit ću Argentinu kao prve favorite. I Hrvatsku kao skivenog favorita - rekao je naš najbolji tenisač, dok je Austrijanac ima druge favorite:

- Pa, uvijek navijam za Englesku, na svakom Svjetskom prvenstvu. Austrija se ne natječe, kao i skoro uvijek (smijeh). Volim i Njemačku, također - kaže Thiem, koji je i sam član nogometnog kluba 1. TFC, osnovanog 2016. godine, za kojeg zaigra u pauzi od teniskih obaveza.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • sportas03 14.06.2018.

    😂😂😂😂😂 misliš kosovo 🇽🇰 2!!!

  • Coutinho Trademark Shot 14.06.2018.

    Imaju sanse otprilike koliko i mi, tako da ne vidim cemu ovako posprdni komentari istih pojedinaca koji najavljuju da Hrvatska moze biti iznenadenje...Cak je i Svicarska bitniji faktor u reprezentativnom nogometu u zadnjih 19-18 godina!

  • Bayern 14.06.2018.

    Belgija igra moćno i moj je tajni favorit, srce je za Hrvatsku daj Bože da mi osvojimo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare