To je to što me zanima!

Federer propustio set i break u drugom, Nishikori ga je izbacio

Od starta sam se zbog njegove igre osjećao nelagodno. Poraz je njegova zasluga, rekao je Federer koji je izgubio od Nishikorija 3-6, 7-5 i 6-4 za dva sata i 10 minuta
Vidi originalni članak

Roger Federer imao je sve u rukama, set i 4-3 vodstvo u 2. setu s breakom protiv Keija Nishikorija. Međutim, japanski tenisač nije se predavao kao niti par dana ranije kada je spasio četiri meč lopte protiv Ferrera.

U idućem gemu je uzeo servis Švicarcu, a potom i na vodstvo 6-5.

U 3. setu je Nishikori suvereno čuvao svoj servis, a Federer se spašavao već u četvrtom gemu. Nije se uspio spasiti kod vodstva Nishikorija 5-4, iskoristio je treću meč loptu za konačnih 3-6, 7-5 i 6-4 za dva sata i 10 minuta.

Druga je to pobjeda Keija nad Rogerom u tri međusobna ogleda.

- Otpočetka sam se zbog njegove igre osjećao nelagodno. Bio je konstantniji u posljednja dva sata. Moj poraz je samo njegova zasluga - rekao je Federer.

Nishikori će u polufinalu skoro pet milijuna dolara vrijednog turnira u Miamiju igrati protiv Novaka Đokovića, koji je sa 7-5 i 6-3 bio bolji od Andyja Murraya. Bilo je to 12. slavlje Đokovića nad Škotom u 20. međusobnom meču.

Večeras još četvrtfinala igraju Nadal-Raonic te Dolgopolov-Berdych

Idi na 24sata

Komentari 75

  • MEDENO ŽGANJE 28.03.2014.

    Fede je još uvijek svjetski igrač ,ali dolaze i nove snage u tenisu! I to je jako dobro!

  • sauron_1 27.03.2014.

    a što hrvatići vole analizirati igru te ovoga te onoga, navijati za RF ili nadala, kritike za Noleta, jedino vidim slabo se bave hrvatskim teniserima, u stvari razumljivo ovi ipak prerano ispadnu ha ha ...

  • CTEBAH 27.03.2014.

    Ne brinite fanovi RF, Novak Djoković će ga 'osvetiti'

Komentiraj...
Vidi sve komentare