To je to što me zanima!

Federer završio sezonu, možda i karijeru: Ne idem na OI u Rio

Uzimajući u obzir sve opcije poslije konzultacija sa mojim liječnicima i timom, donosim tešku odluku oko završavanja sezone, napisao je na Facebooku švicarski tenisač
Vidi originalni članak

Jedan od najboljih tenisača svih vremena Roger Federer (34) objavio je putem Facebooka šokantnu vijest da neće putovati u Brazil na Olimpijadu. Do kraja ga godine nećemo gledati na terenima, a zbog čestih zdravstvenih problema, ne bi bilo iznenađenje i da završi karijeru.

- Jako sam razočaran što moram objaviti da neću moći predstavljati Švicarsku na Olimpijskim igrama u Riju te da ću propustiti i ostatak sezone. Uzimajući u obzir sve opcije poslije konzultacija sa mojim liječnicima i timom, donosim tešku odluku oko završavanja sezone. Potrebno mi je još intenzivne rehabilitacije od operacije koljena ranije ove godine - stoji u Rogerovom obraćanju javnosti.

Idi na 24sata

Komentari 90

  • mira5 31.07.2016.

    Hahaha vic mjeseca uljepsao si mi dan. Budimo realni

  • --- DAVOR --- 27.07.2016.

    Taman posla pa da ga neki psihotični bradonja raznese. Najbolje bi bilo da svi do jednog sudionika otkažu, em teroristi najavljuju pokolj em zika virus. Život je pre dragocijen da bi ga se riskiralo zbog sporta.

  • 27.07.2016.

    Navijac sam Rafe i mogu samo rec da je ovaj gospidin najbolji i najtalentiraniji tenisac svih vremena. Steta sto je pri zalasku. INSTITUCIJA TENISA skupa s Rafom

Komentiraj...
Vidi sve komentare