To je to što me zanima!

Fenomenalni nastupi Hrvatica! Ljutić 3., Leona 5. u prvoj vožnji

Leona Popović je sa startnim brojem '8' ušla u cilj kao četvrta, no jedna skijašica ugurala se ispred nje u poretku. Srećom, bila je to fenomenalna Zrinka Ljutić koja je ušla u cilj kao treća. Druga vožnja je u 12.15
Vidi originalni članak

Novi sjajan nastup hrvatskih skijašica na slalomu u Špindlerovu Mlynu u Češkoj! 

Leona Popović je sa startnim brojem '8' ušla u cilj kao četvrta, no jedna skijašica ugurala se ispred nje u poretku. Srećom, bila je to fenomenalna Zrinka Ljutić koja je ušla u cilj kao treća! Da, Hrvatska ima dvije skijašice u Top 5!

Vodeća je, već uobičajeno, Mikaela Shiffrin koja je u cilj ušla s vremenom 44.66, a Njemica Lena Duerr je druga. Ljutić zaostaje 85 stotinki, a Leona 1,23 sekunde za vodećom Amerikankom.

SLALOM U SPINDLERUVU MLYNU Popović imala najbolje vrijeme druge vožnje, Ljutić ponovno pogriješila, a Shiffrin slavila! SLALOM U ČEŠKOJ Leona zadovoljna, Zrinka Ljutić optimistična: Nema veze, u nedjelju je tamo nova prilika

Podsjetimo, Popović je jučer na istom mjestu odradila sjajnu drugu vožnju i nakon 20. mjesta u prvom laufu popravila svoj plasman za 13 mjesta (završila 7.), dok je Ljutić nakon sjajne prve vožnje pogriješila u drugoj i završila tek 29. Danas će imati novu veliku šansu za najbolji plasman karijere! Obje.

Druga vožnja kreće u 12.15 sati.

 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • ro kaj 29.01.2023.

    Kakav je to sport u kojem uvijek pobjeđuje ista skijašica?

  • eho' 29.01.2023.

    Bravo, bravo, samo da druga prođe ok!🥳👏👏

  • dtoma164000@gmail.com 29.01.2023.

    Bravo nase Dinamovke !

Komentiraj...
Vidi sve komentare