Obavijesti

Sport

Komentari 27

Popović imala najbolje vrijeme druge vožnje, Ljutić ponovno pogriješila, a Shiffrin slavila!

Popović imala najbolje vrijeme druge vožnje, Ljutić ponovno pogriješila, a Shiffrin slavila!
2

Svi smo se nakon prve vožnje nadali najboljem rezultatu karijere Zrinke Ljutić, no skoro je svoj najbolji popravila - Popović! Leona je bila tek 20. nakon prvog laufa...

Mikaela Shiffrin došla je na slalomu u Spindleruvu Mlynu do nove, ukupno 85. pobjede u Svjetskom kupu. Amerikanka je slavila vremenom 1:33.85 ispred Lene Duerr i Wendy Holdener.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Čehinji najveće ovacije ispred čarobnog HNK, Leona konačno nije 15.: 'Nemojte nas otpisati!' 05:04

Sjajan rezultat ostvarila je i naša Leona Popović koja je nakon prve vožnje bila tek 20., no najboljim vremenom druge vožnje (45.66, kao i Shiffrin) značajno je popravila plasman i završila 7.

Bila je Leona jako blizu najboljeg plasmana karijere (Levi i Schladming 2022.), koji bi bio još slađi obzirom da je bila tek 20. u prvoj vožnji, no svejedno ima razloga zadovoljstvo jer imati identično vrijeme kao Mikaela Shiffrin ne može svatko!

FIS Alpine Ski World Cup - Women's Slalom

Zrinka Ljutić, koja je bila 6. u prvoj vožnji, ponovno je podbacila u drugom laufu. Sjajno je krenula, i na ravnini napravila grešku iz koje se više nije mogla izvući. Na koncu je završila 29., odnosno predzadnja.

Na listi najboljih slalomašica sezone nije se previše toga promijenilo. Shiffrin (705 bodova) je povećala prednost nad Holdener (530), dok su naše Popović (192) i Ljutić (130) 9., odnosno 14.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
SVJETSKI SKIJAŠKI KUP: SLALOM 12.30 , Špindleruv Mlyn, Češka
Sortiranje događaja
SHIFFRIN SLAVILA

Shiffriiiinnn. Još jednom je Amerikanka pomela konkurencija i došla do 85. pobjede u Svjetskom kupu. Napravila je Shiffrin veliku grešku na samom početku, no to ju na koncu nije koštalo. Amerikanka i naša Leona Popović, koja je završila 7., imale su i najbolje vrijeme druge vožnje.

SJAJNA VOŽNJA DUERR

Lena Duerr. Sjajna vožnja njemačke skijašice. Shiffrin će se morati namučiti za pobjedu! Popović skliznula na 6. mjesto.
 

VLHOVA DRUGA

Vlhova ulazi u cilj kao druga. Leona pada na peto mjesto.

HOLDENER PREUZIMA VODSTVO

Sjajna vožnja Wendy Holdener. Švicarka preuzima vodstvo! Leona je četvrta.

POPOVIĆ I DALJE TREĆA

Leona Popović i dalje treća. Ostale su još četiri najbolje natjecateljice što znači da u najgorem slučaju može biti sedma.

Komentari 27