To je to što me zanima!

Ferdinand: "Za mene će John Terry uvijek biti najveći idiot"

Engelski branič Rio Ferdinand izdao je autobiografiju u kojoj je opleo po bivšem suigraču iz reprezentacije Johnu Terryju koji je svojedobno izvrijeđao njegova brata
Vidi originalni članak

Rio Ferdinand ne zaboravlja Johnu Terryju rasistički skandal iz 2011., kada je branič tijekom ligaške utakmice na rasnoj osnovi izvrijeđao njegovog brata Antona.

- Najveći idiot za mene uvijek će biti John Terry - napisao je Rio Ferdinand u autobiografiji, čiji je dio objavio The Sun.

Terry je koristio jako ružne riječi vrijeđajući mlađeg Ferdinanda.

- Kao kapetan engleske reprezentacije i moj suigrač u obrani mogao je mnoge poštedjeti boli da je odmah priznao da su mu riječi izletjele u žaru borbe. Nikad nisam s Johnom razgovarao o tom slučaju. Više ne razgovaram s njim, a tri godine kasnije smatram da mu ne mogu oprostiti to. Anton i ja bismo prihvatili ispriku, ali nikad nam nije dao tu priliku.

Terry je oslobođen optužbi da je rasno vrijeđao, ali ga je savez kaznio za korištenje uvredljivih riječi.

Branič Chelseaja tada je dobio podršku suigrača Ashleyja Colea, a Ferdinand priznaje da je tada puklo i njihovo prijateljstvo.

- Ashley i ja dugo smo bili prijatelji. Znali smo se od malih nogu. Ali za mene je to puklo kad je on podržao Terryja. On je izdao Antona, kojeg je također znao godinama.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • strmi007 14.09.2014.

    Sve su to kriminalci

  • hill 14.09.2014.

    terry za rasisticku uvredu za koju postoji i video gdje se vidi sto govori dobije 3 utakmice kazne. suarez koji nije zna engleski kaze evri negrito sta je prijateljski izraz za crnce u urugvaju dobije 8 utakmica kazne. lol englezi..a ovog terrya vjerovatno jedino navijaci chelsea postuju i vide ga kao velikog vodu

  • Jacques Brel 14.09.2014.

    Jako je neukusno prozvati ga idiotom, ali da je Terry bio kontroverzan izvan terena, bio je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare