To je to što me zanima!

Ferencvaroš spasili centimetri: Je li cijela lopta bila iza linije?

Dani Olmo majstorijom u osmoj minuti doveo je Dinamo u prednost, ali sve je to palo u vodu u 59. minuti kad je sudac Raczkowski pokazao na centar. U čudu su bili igrači Dinama, ali izgleda da je lopta bila iza crte
Vidi originalni članak

Livaković odlično brani, Siger lukavo gađa glavom i Perić se požrtvovno baca i spašava stvar! Ili ipak ne! Pomoćni sudac dignuo je zastavicu, ali nije dosudio zaleđe kako je to pomislio komentator Ivica Blažičko već je pokazao kako je lopta prešla crtu, a 'zelene zvijeri' počele su slaviti dok je sudac Raczkowski pokazao na centar.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

'Modri' nisu izgledali loše, ali ni pretjerano dobro. Bila je to 'srednja žalost', a Olmova majstorija je svijetla točka utakmice. Imao je Gavranović dvije odlične prilike kasnije, Oršić je s metra promašio loptu - prilika je bilo, ali pred golom se nitko nije snašao. Ni Petković, ni Oršić, ni Gavranović, da nije ozlijeđen vjerojatno bi u igri završio i Komnen Andrić, možda bi onda nešto ušlo.

No, bilo kako bilo, Ferencvaroš ima aktivan rezultat za uzvrat, ali imaju i 'modri'. Groupama Arena sigurno će biti rasprodana, a 'Green Monstersi' će nakon što će žestoko slaviti u 'zloglasnog vlaku' i Budimpešti, sigurno imati 'opću mobilizaciju' za uzvratnu utakmicu. A Nenad Bjelica morat će pokazati da je na Maksimiru nedostajalo sportske sreće jer prema svemu, epitet bolje momčadi Dinamo ne bi smio prokockati u Mađarskoj.

IZJAVE Bjelica: Nemojte biti tužni pa nije nitko umro. Proći ćemo...

Uzvrat je na rasporedu za tjedan dana.

DINAMO - FERENCVAROŠ 1-1 Morat će bolje u Budimpešti: Dinamo remizirao s Fradijem

Idi na 24sata

Komentari 104

  • arow 07.08.2019.

    Jest da su kamere postavljene tako da se vidi samo centar stadiona,di je gol tehnologija ,laser ,3 D ili Var

  • papilon100 07.08.2019.

    Postavlja se pitanje gdje su bili nasi centralni branici ako tri Madara sama 3 metra od gola.Igrac koji puco treba ga cuvat Stojanovic a on bio na kavi u Ljubljani

  • MA1007_1 07.08.2019.

    Na stranu igra, ali da u 2019. godini , u kvalifikacijama za ligu prvaka gdje je u igri velika lova, da se na ovaj način raspravlja da li je lopta prešla gol liniju , to je katastrofa. Tehnologija gol linije postojala je i prije Vara. U najgorem slučaju postoji onaj programčić koji na tv koriste, pa bi i to mogla biti pomoć sucu. U današnje vrijeme ovo je nedopustivo i primitivno , pogotovo na razini lige prvaka, pa makar to bile i kvalifikacije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare