To je to što me zanima!

Ferguson: Ronaldo ostaje naš i tu je slučaj zaključen

Španjolski mediji jutros su objavili da je Ronaldo otkrio kako se neće vratiti u ManUtd., a na odgovor trenera Fergusona nije se dugo čekalo
Vidi originalni članak

Priča koja cijelo ljeto puni novinske stupce, napokon je okončana. Cristiano Ronaldo sljedeću sezonu provesti će u svom dosadašnjem klubu Manchester Unitedu, a na kraju "sapunice" kao pobjednik je izašao iskusni strateg Crvenih vragova. Fergusona su čak i čelnici kluba pokušali nagovoriti da pusti Ronalda, no on nije želio odstupiti od toga da ga zadrži. Sada može slaviti, iako je upitno kako će cijeli slučaj utjecati na atmosferu u svlačionici "Teatra snova".
- Ronaldo je igrač Manchester Uniteda i nama će se vratiti. Slučaj je zaključen - rekao je Sir Alex Ferguson i tako okončao već zaista predugu priču.
Da je Real Madrid odustao od svoje najveće želje potrvrdio je i predsjednik kluba Ramon Calderon rekavši kako je dolazak Van der Vaarta posljednji potez Reala na tržištu ovog ljeta.
Ostaje za vidjeti kako će Manchester United funkcionirati sa nezadovoljnom zvijezdom u svojim redovima. Po dolasku u svlačionicu sigurno mu neće biti ugodno. Nedavno ga je Ryan Giggs javno kritizirao, a Edwin Van der Sar izjavio je da ne razumije zašto Portugalac želi otići. Kako će njima i ostalim suigračima pogledati u oči, zna samo glavni akter konačno završene "trakavice".

Idi na 24sata

Komentari 10

  • user_27276 06.08.2008.

    i ne vriđajte ga!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • user_27276 06.08.2008.

    jeijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj ostaje mi u manchesteruuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • apocalypsa 06.08.2008.

    @nogometas05: Ferguson trener gotovih igrača? očito baš i ne pratiš..prije 2003. nisi vjerojatno imao pojma ko je ronaldo-made in Manchester..i oni ne kupuju \"gotove\" igrače ko real ili neznam ko

Komentiraj...
Vidi sve komentare