To je to što me zanima!

Fernando Alonso osigurao svoje palčeve na 10 mil. $

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Alonsovi su palci simbol jer, osim što su od velike važnosti kod vožnje, oni predstavljaju i pobjedu, i znak da je sve pod kontrolom, kažu u Ferrariju
Vidi originalni članak

Već je običajeno da profesionalni sportaši osiguravaju svoje tjelesne vrijednosti. Nogometaši se ne libe osigrati svoje noge, golmani ruke, a jedno neobično osigranje vlastitih alata za rad stiglo je iz Španjolske. Ferrarijev pilot Fernando Alonso, dvostruki svjetski prvak u Formuli 1, osigurao je svoje palčeve, koji s mu od iznimne važnosti u vožnji. Ferrarijev najveći sponzor, španjolska banka Santander, podigla je policu osiguranja za Španjolca vrijednu deset milijuna dolara.
'Palci Fernanda Alonsa su sigurni', stoji u priopćenju Santandera, a oglasili su se i predstavnici Ferrarija.
'Alonsovi su palci veliki simbol jer, osim što su od iznimne važnosti prilikom vožnje, oni predstavljaju i pobjedu, kao i znak da je sve pod kontrolom', priopćio je Ferrari.


CRISTIANO RONALDO ISPRED SVIH

U nogometnom svijetu igraći s već odavno počeli s osiguravati svoje noge. Prije par mjeseci Portugalac Ronaldo osigurao ih je na 150 milijuna eura, preteknuvši tako Davida Beckhama koji je prije par godina osigrao svoje noge na 110 milijuna eura. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • dijana italy 26.04.2010.

    Ima se moze se jednom rijecju perverzija

  • mihi333 26.04.2010.

    ja bi na njegovom mjestu sam sebi odrezo palčeve :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare