To je to što me zanima!

Ferrari je predstavio bolid za novu sezonu, 'agresivni' F2012

Na službenim stranicama Ferrarija predstavljen je bolid za novu sezonu Formule 1. U Ferrariju vjeruju da će se Massa i Alonso s F2012 moći boriti za naslov prvaka
Vidi originalni članak

Ferrari je predstavio bolid, 58. po redu otkako se natječe u najelitnijem automobilističkom natjecanju, kojim u novoj sezoni namjerava vratiti naslov prvaka u Maranello. Novi Ferrari F2012 predstavljen je na internetu, a već se na prvi pogled značajno razlikuje od prošlogodišnjeg.

- Novi je bolid poprilično agresivan. Prilično je izmijenjen. Siguran sam da se s njime možemo boriti za naslov, ali najprije moramo odraditi testiranja no uvjeren sam da ove sezone Ferrari može biti ispred svih - rekao je Felipe Massa koji će i ove sezone voziti za momčad 'propetog konjića'.

- Obećajem navijačima da ćemo se boriti za naslov. Ovo je moja treća godina u Ferrariju i odlučniji sam nego ikad. Želim biti na postolju i slaviti - složio se momčadskim kolegom i Fernando Alonso.

Momčad Ferrarija nakon predstavljanja bolida seli se u Jerez de la Frontera u Španjolskoj gdje će odraditi prva testiranja. Pred njima je 12 dana testova kako bi na start nove sezone donijeli pouzdan, pobjednički bolid.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • mrle 25.02.2012.

    bolid nije bitan....bitno je da Alonso vozi a on pobjeđuje i sa puno losijim bolidom...

  • MLADEN_5 19.02.2012.

    nisu ni poceli, a vec placu. a doslo i vrijeme da ferarijevci, spuste ionako duge noseve.

  • SUDAC_1 12.02.2012.

    Velika promjena u svakom slučaju u većini ekipa ali to je napravio i McLaren samo nije uočljiva ta razlika od 7 cm u visini! Istina malo čudni nosevi vrijeme će pokazati jesu dobri ili ne!

Komentiraj...
Vidi sve komentare