To je to što me zanima!

Hajduk slavi rekordera Burića! Slaven primio nevjerojatan gol

Nogometaši Hajduka pobijedili su Slaven Belupo 2-0, a Damir Burić srušio je rekord. On je ostvario sedam pobjeda u sedam domaćih utakmica od početka prvenstva što još nikome do sada nije uspjelo
Vidi originalni članak

Nogometaši Hajduka pobijedili su u 13. kolu Prve HNL Slaven Belupo sa 2-0 (1-0) i sa 27 osvojenih bodova ponovno došli na prvo mjesto ispred Dinama koji ima 25, ali i dvije utakmice manje.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hajduk je postigao pogodak iz prve prave prigode na utakmici kada je Caktaš u 14. minuti preciznom loptom uposlio Jaira koji je utrčao s desne strane i poslao loptu u mrežu kroz noge vratara Ježine.

Bila je to jedina prigoda "bijelih" u prvom poluvremenu u kojem su gosti iz Koprivnice imali veći posjed lopte koji su zadržali i u drugom dijelu.

U 74. minuti igrači Slaven Belupa mislili su da su postigli gol i počeli slaviti pa je i golman gostiju otišao do svoje klupe, ali udarac Glavčića nakon pogreške golmana Hajduka Posavca je pogodio stativu. Lopta je brzo došla na polovinu gostiju, a kapetan Juranović ju je poslao u prazan gol na koji se nije uspio vratiti Ježina.

Bila je to sedma uzastopna pobjeda Hajduka na Poljudu u ovom prvenstvu, čime je Damir Burić srušio rekord. Nikome do sada to još nije uspjelo.

Susret je vodio Dario Bel iz Osijeka

Strijelci: 1-0 Jairo (14), 2-0 Juranović (74)

Idi na 24sata

Komentari 120

  • Sandokan Janosik 28.10.2019.

    Sramota ........povest 2:0 nakon što se ne prizna gol Slavenu

  • Sandokan Janosik 28.10.2019.

    Sramota neviđena.............

  • Tresspaser_1 26.10.2019.

    Hahaha koja krađa i sad nece ni a reci.Pa dokle vise navlaciti za taj propali klub?

Komentiraj...
Vidi sve komentare