To je to što me zanima!

Fešta u Tuzli: Dinamo gubio od Slobode, do remija s autogolom

Domaćini su u vodstvu protiv Dinama proveli deset minuta. Tada su, zapravo, zabili sami sebi jer je nakon Jovičevićeva slobodnog udarca Smajić od junaka brzo postao tragičar zabivši loptu u vlastitu mrežu
Vidi originalni članak

Tuzla je u petak na trenutak stala. Dinamo je nakon Žepča došao uveličati i 100. godišnjicu Slobode, što je za grad i klub bio - spektakl.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na Tušnju se na papiru igrala prijateljska utakmica, ali momčad koju je na teren poslao Nenad Bjelica imala se namjeru dokazati, pojedinci izboriti možda i za prvih 11 u onim važnijim utakmicama, stoga nitko nije ušao "hodajući" travnjakom.

Završilo je 1-1, valjda i najpravednije da u ovom slavljeničkom danu ne bude tužnih. S nekoliko novih lica (Gjira, Jovičević, Tolić, Baturina, a još su počeli Zagorac, Pinto, Šitum, Dilaver, Moubandje, Leovac, Atiemwen) dinamovci su od 24. minute bili u zaostatku. Dilaver je igrao rukom, a precizan je s bijele točke pokraj Zagorca bio Smajić.

U GOSTIMA KOD SLOBODE Dinamovci se u Tuzli poklonili žrtvama masakra na Kapiji...

Domaćini su u vodstvu protiv člana Lige prvaka proveli deset minuta. Tada su, zapravo, zabili sami sebi jer je nakon Jovičevićeva slobodnog udarca Smajić od junaka brzo postao tragičar zabivši loptu u vlastitu mrežu. Zagrepčani su, dakako, nastojali preokrenuti, pobijediti, ali uglavnom im se priječio domaći golman Lakić.

Ovime završava Dinamova turneja po Bosni i Hercegovini, gdje su, između ostalog, igrači danas u Tuzli odali počast žrtvama masakra na Kapiji u Tuzli.

- Sloboda je zaista klub koji je u bivšoj državi predstavljao bosanskohercegovački nogomet na najbolji mogući način. Sloboda zbog bogate povijesti zaslužuje biti stabilan klub i vjerujem da će izaći iz komplicirane trenutačne situacije - rekao je Bjelica.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • papilon100 12.10.2019.

    Nema stranca do bosanca u Dinamo ko nekad Lalic ili Renic kojeg nisu htjeli pa im covjek zabio golove direkno iz kornera onak smekerski.Meni je Lalic reko mali ti si Pele a za Mociboba sam bio fakin per exilenc haha predivna vremena

  • Ironfist 11.10.2019.

    Tamo su naši najjači bojovnici...

  • Brontosaur 11.10.2019.

    Sad sve one koji su potpisali ugovore s Mamiće poslati u Inker iz Zaprešića, da vidimo kako je sposoban prodati nekog iz Inkera? Tada se vidi tko je menadžer a tko nije! Dali igrače prodaje ime Dinama ili Mamići! Taj lopov nebi prodao jednog igrača da radi za neki drugi klub a o visini naknade koju bi dobio za nekog igrača iz Inkera, morao bi još nadoplatiti da ga uzmu! Lagano se igrati managera u Dinamu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare