To je to što me zanima!

Filip Marčić (25) izbačen je iz Slavenove svlačionice...

Slaven Belupo i Mile Petković više ne žele trpjeti ispade Filipa Marčića. Vožnja u pijanom stanju ne priliči jednom sportašu pa razmišljaju i o raskidu
Vidi originalni članak

Nogometaš Slaven Belupa Filip Marčić (25) više neće trenirati s momčadi, te je izbačen iz svlačionice jer je u noći na nedjelju uhvaćen u automobilu s 1.61 promila alkohola u krvi. Odveden je u policijsku postaju na triježnjenje gdje je zadržan punih 12 sati.
Trener Slavena Mile Petković za takvo ponašanje baš i nije imao razumijevanja.
Zbog neprofesionalnog ponašanja na treningu prošlog je tjedna i novčano kažnjen s 500 eura, a Petković je tada s njim obavio razgovor, koji na njega očito nije imao nikakav, kako je kazao, pozitivan utjecaj. Sada ga je konačno udaljio iz momčadi.
- Rekao sam na startu igračima da svaki igrač može biti bolji ili lošiji, ali sportske i ljudske norme kluba i sredine gdje živiš trebaju se poštivati jer od toga, konačno, i živimo. Marčić se ogriješio i to je samo točka na njegovo nesportsko ponašanje - kazao je za SN. Marčić sa Slavenom ima ugovor do 2012. godine, a neki izvori kažu kako ni prijevremeni raskid nije nemoguć.
- Slučaj će rješavati strukture kluba - rekao je Petković.

SLOMIO RUKU I DALJE GA PLAĆALI
Zbog loma ruke nije igrao gotovo 6 mjeseci, ali u klubu su bili strpljivi. Plaćali su ga i za neigranje. Prije nekoliko mjeseci su mu produljili ugovor nadajući se da će proigrati, no od siječnja se nije osobito iskazao.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • tomo6 20.09.2010.

    E,mj Marčiću, bio si u Bordeauxu, Hajduku,.. a sad te pijanoga hvataju po podravskim magistralama. Šteta, a bio je talent.

  • SmackThat 20.09.2010.

    Nije on jedini koji pije, jbg. sad su ga čopili...

  • nogometas05 20.09.2010.

    taurus1986..vjerojatno si cuo iste price kao ja za Tudora(iz prve ruke).od žutog,bijelog pa nadalje...zbroji 2 i 2 zasto je 2.5 god bio \"ozlijeđen\" u Juveu pa i u Hajduku....pad na doping testu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare