To je to što me zanima!

Filipi i Cvetković u polufinalu: Osigurali su najmanje broncu!

Toni Filipi u kategoriji do 91kg i Leo Cvetković u kategoriji do 81kg ušli su u polufinale čime su osigurali najmanje broncu, a jučer je i Marko Milun plasmanom u polufinale superteške kategorije uzeo najmanje broncu
Vidi originalni članak

Na Europskom prvenstvu za boksače do 22 godine u rumunjskom Targuu Hrvatska je osigurala minimalno tri medalje!

Toni Filipi u kategoriji do 91kg i Leo Cvetković u kategoriji do 81kg ušli su u polufinale čime su osigurali najmanje broncu. 

- Presretan sam, novo odličje je tu i to me čini sretnim i ponosnim. Očekivano bio je težak meč ali moja pobjeda je u potpunosti zaslužena. Posao još nisam završio, zna se po što sam došao ovdje - rekao je Filipi.

Za ulazak u finale će se boriti s Ukrajincem Serhijem Horskovom koji je u polufinalu podijeljenom odlukom prošao Bugarina Ivana Atanasova Mechkova.

- Respekt svima pa tako i Horskovu. Znam što mi je raditi kako bi došao do borbe za zlato. Dat ću sve od sebe, želim u finale kako bi dobio priliku boriti se za naslov europskog prvaka.

Meč s Horskovom na rasporedu je u subotu.

Ovim pobjedama osigurali smo  minimalno 3 medalje sa Europskog prvenstva U22 što je najveći uspjeh Hrvatske do sada na jednom međunarodnom turniru.

A SAD PO ZLATO Marko Milun u polufinalu EP-a! Osigurao je minimalno broncu

Podsjećamo, u srijedu navečer je Marko Milun plasmanom u polufinale superteške kategorije osigurao također najmanje broncu.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare