To je to što me zanima!

Fjodor izašao iz bolnice: Korona iza njega, imao blaže simptome

Legendarni ruski borac Fjodor Jemjeljanjenko (44) bio je u moskovskoj COVID bolnici. Na njegovu sreću, nije imao ozbiljnije simptome te je izašao iz bolnice nakon nekoliko dana
Vidi originalni članak

Dio ruskih medija objavio je kako je legendarni Fjodor Jemjeljanjenko (44) završio u moskovskoj COVID bolnici s 'jačim upalnim simptomima', a nedugo nakon toga 'Posljednji car' se obratio fanovima na društvenim mrežama.

- Hvala svima koji su iskreno zabrinuti za moje zdravlje. Sad se dobro osjećam i zdravlje mi se popravlja. Zahvalan sam liječnicima te medicinskom osoblju na brizi i trudu - objavio je na Instagramu i objasnio da situacija nije toliko ozbiljna. 

OPORAVLJA SE Fjodor se zarazio koronom, zbog komplikacija morao u bolnicu!

Prema navodima ruske novinske agencije TASS, Fjodor je u ponedjeljak pušten s bolničkog liječenja. Da, bio je pozitivan na COVID-19 te je nekoliko dana proveo na promatranju, ali 'nije imao većih problema, ali i da su kod njega detektirani gubitak mirisa, povišena temperatura i lakša upala pluća.'

Podsjetimo, legendarni je Rus posljednji put u kavezu bio u prosincu 2019. godine kad je u prvoj rundi nokautirao Quintona Jacksona, a vlasnik Bellatora Scott Coker obećao mu je oproštajnu borbu u Moskvi pred punim stadionom. Na to će morati još malo pričekati, ali bit će to zasigurno pravi spektakl.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • coravnaobaoka 27.01.2021.

    tko ti da tipkovnicu u ruke covjeku ni ime ne znas napisat u usta ladna te jebe cijela rusija

  • rastakrasta 27.01.2021.

    U svome primeu najbolji stand up borac na planeti.Skoro 10god bez poraza i svaka daljnja diskusija je suvišna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare