To je to što me zanima!

Flamengo prvi finalist klupskog SP-a, sada se čeka Liverpool

Flamengo će u finalu u subotu igrati protiv pobjednika susreta između europskog prvaka Liverpoola i sjevernoameričkog prvaka Monterreya koji je na programu u srijedu
Vidi originalni članak

Nogometaši južnoameričkog prvaka Flamenga prvi su finalisti ovogodišnjeg Svjetskog klupskog prvenstva koje se održava u Dohi, oni su u polufinalu s 3-1 (0-1) svladali azijskog prvaka Al Hilal.

Saudijski sastav poveo je u prvom poluvremenu preko Al Dawsarija (18), no brazilski je velikan u nastavku stigao do preokreta. Ubrzo po početku drugog poluvremena De Arrascaeta (49) je poravnao na 1-1, da bi pred kraj dvoboja golom Bruna Henriquea (78) i autogolom Alija Albulayhija (82-ag) Flamengo stigao do očekivane pobjede.

Flamengo će u finalu u subotu igrati protiv pobjednika susreta između europskog prvaka Liverpoola i sjevernoameričkog prvaka Monterreya koji je na programu u srijedu.

U utorak je odigran i dvoboj za peto mjesto u kojem je prvak Afrike Esperance iz Tunisa svladao domaćeg predstavnika Al Sadd sa 6-2 (4-1). Golove za Esperance postigli su Elhouni (6, 42, 74), Badri (13, 25-11m) i Derbali (87), dok su strijelci za Al Sadd bili Bounedjah (32-11m) i Al Heidos (49-11m). (dk)

Idi na 24sata

Komentari 6

  • zabava 18.12.2019.

    iskreno ovo svjetsko klupsko prvenstvo je odlična stvar i po meni trebalo bi se igrat svake godine kad nije euro ili svjetsko ili copa america na ljeto i proširit ga na 16 ekipa 4 skupine po 4 i 2 najbolja iz svake idu dalje u drugi krug pa ona po kup sustavu! europa bi dala prvaka te još 3 polufinalista sjeverna amerika bi dala pobjednika i doprvaka MLS lige a južna amerika bi dala prvaka brazilske argentinske i urugvajske lige plus prvak copa libertadores dok bi azija dala 4 polufinalista azijske lige prvaka afrika bi uz australiju dala jednog i to je to

  • nikopolidis_71 17.12.2019.

    Diego Alves, Rafinha, Filipe Luis, Diego... Kakva imena, ikonska

  • 24 SATA NON-STOP 17.12.2019.

    gledao oko pola sata drugog poluvremena.. ovi arapi se nisu vidjeli, nije mi jasno kako su vodili prvo polvrijeme.

Komentiraj...
Vidi sve komentare