To je to što me zanima!

Floyd u svojoj vili ima gotovo 3 metra veliki portret McGregora

Umjetničko djelo napravljeno od slomljenog stakla djelo je Tiffanie Anderson, koja je i ranije radila portrete Floyda Mayweathera, krasit će novu vilu jednog od najbogatijih sportaša u povijesti
Vidi originalni članak

O suludom bogatstvu Floyda Mayweathera svi već znaju sve, a da ne propustite niti trenutak u njegovom ekstravagantnom životu brine se sam Money. Iz dana u dan na društvenim mrežama hvali se bogatstvom, zaradom, vilom i sličnim stvarima, a kao šlag na tortu stigla je posljednja borba u njegovoj karijeri, ona s Conorom McGregorom u kojoj je zaradio nevjerojatnih 250 milijuna dolara.

Ne čudi stoga da je napravio sve što može kako tu borbu nikad ne bi zaboravio. No doista je pravo iznenađenje što je u svoju novu vilu u Beverly Hillsu smjestio gotovo tri metra velik portret irskog borca. No, eto, za Moneya je i to nekako sasvim normalno.

Umjetničko djelo podijelio je sa svojim obožavateljima na Instagramu, a autorica je popularna Tiffanie Anderson, poznata i kao 'The Pretty Artist'. Tiffanie je prije borbe u Las Vegasu portrete Mayweathera i McGregora napravila od slomljenog stakla, a oni od sada krase dom jednog od najbogatijih sportaša svih vremena.

Bivša pop zvijezda i ranije je radila Mayweatherove portrete pa je tako napravila i jedan kojim je ovjekovječila njegovu pobjedu na Mannyjem Pacquiaom.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Boki8 26.09.2017.

    Pa zasto nebi imao kad mu je to partner zajedno su namjestili borbi i obadvojica klepila lovu. Vjerovatno su zajedno to i proslavilo

  • minaret PANJić 26.09.2017.

    Mozemo mi reci o njemu sto hocemo, ali covjek je sve ovo sam zaradio svojim radom u trudom za razliku od nekih...

  • domacica raquel 26.09.2017.

    Mozes ti otici iz sela, ali selo iz tebe nikada

Komentiraj...
Vidi sve komentare