To je to što me zanima!

FNC 10: Ljubušak Ante Alilović na Srbina Miladina Kolarskog

Alilović je posljednju profesionalnu borbu odradio u rujnu 2021. i izgubio "d'arce gušenjem" od talentiranog Srbina Jovana Marjanovića. FNC 10 održava se u Ljubuškom, u njegovom rodnom gradu
Vidi originalni članak

FNC 10 na rasporedu je 4. ožujka u Gradskoj športskoj dvorani Ljubuški. Na priredbi će nastupiti i rođeni Ljubušak, srednjaš Ante Alilović (3-3). Protivnik će mu biti srpski MMA borac Miladin Kolarski (5-6).

POGLEDAJTE VIDEO: Enis Mučaj vs. Ante Alilović (01:41:05)

Alilović je posljednju profesionalnu borbu odradio u rujnu 2021. i izgubio "d'arce gušenjem" od talentiranog Srbina Jovana Marjanovića.

Ostali parovi

Šlager priredbe bit će inauguralna borba za pojas lake kategorije (-70 kg). Sučelit će se argentinsko-hrvatski borac Francisco ‘Croata’ Barrio (10-3) i Brazilac Arlen ‘Benks’ Ribeiro (12-4).

U sunaslovnoj borbi večeri Daniel Bažant (31 godina, 7-4) iz pulskog Trojana brani pojas prvaka perolake kategorije (-66 kg). Protivnik će mu biti engleski borac Jordan Barton (29, 7-3-1). Barton je ime gradio u najvećim organizacijama poput Bellatora i Cage Warriorsa. Obojica vole stand-up borbu.

MMA NOVOSTI Vrtačić u KSW-u protiv Poljaka, Bažant na FNC-u 10 brani pojas pa potpisuje za Cage Warriorse MMA SPEKTAKL FNC 10: Ivan Sičaja na Moldavca Nelua Bogdana, a u Ljubuškom nastupa i njegov brat Tomislav

Bažant će, otkrio je Galešić, nakon borbe s Bartonom, potpisati za Cage Warriorsa. Pod okriljem te organizacije već je odradio jednu borbu. Na short notice uskočio je protiv Morgana Charrierea u sklopu Cage Warriors 147 priredbe. Izgubio je podijeljenom sudačkom odlukom, ali oduševio je čelnike spomenute britanske organizacije.

Hrvatski MMA borac Ivan Sičaja (29 godina, 2-0) u kavez će s Moldavcem Neluom Bogdanom (29, 1-2). Borit će se u perolakoj kategoriji (do 66 kilograma).

Sičaja je posljednju borbu odradio 3. rujna na FNC-u 7 u Puli protiv Senegalca Papea Sambe Thiama i pobijedio jednoglasnom odlukom. U Ljubuškom će prvu profesionalnu borbu odraditi i Ivanov brat Tomislav (24). Njegov protivnik još nije poznat javnosti.

Bosanskohercegovački MMA borac Selver Mahmić (0-1) ide na Talijana Michaela Realija (2-2). Reali je dvaput nastupio pod okriljem FNC-a. Pobijedio je Luku Ćurkovića nokautom u prvoj rundi pa izgubio od talentiranog Patrika Čelića, koji je slavio gušenjem.

NAPALI IH HULIGANI Poljski MMA borci izbodeni u Beogradu, jedan se bori za život UŽAS U RUSIJI Svjetskog prvaka pozvali da izađe pa ga upucali ispred kuće

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Janka Puszta 21.02.2023.

    Ljubušak na servina. Koji naslov. Ako ovaj nije hrvat iz Ljubuškog, onda valjda borac iz Ljubuškog na borca iz kojeg got da je ovaj grada.

Komentiraj...
Vidi sve komentare