To je to što me zanima!

Forgijevi ratnici stigli u Poljsku: Erslan i Croata su kao 'Blizanci'

U subotu od 20 sati počinje KSW 56 u Varšavi na kojem će se boriti i tri borca iz zagrebačkog ATT-a. S trenerom Draženom Forgačem stigli su u Poljsku, a njihove dogodovštine moći ćete pratiti ekskluzivno na 24sata
Vidi originalni članak

U dobrom raspoloženju su ATT-ovci stigli u poljsku prijestolnicu gdje ih u subotu očekuju velike borbe. Ivan Erslan (28, 9-0-1) borit će se za titulu poluteške kategorije protiv Tomasza Narkuna (30, 17-3-0), u najjačoj europskoj organizaciji debitirat će Francisco 'Croata' Barrio (31, 7-1-0)) protiv Mateusza Legierskog (24, 6-0-0), a Filip 'NitroPejić (28, 14-4-2) bori se protiv Sebastiana Rajewskog (28, 9-5-0).

POGLEDAJTE VIDEO: ATT vlog iz Poljske

Dobro raspoloženi borci bili su u posljednjoj fazi skidanja kilograma pa se pazilo na prehranu - tako je Pejke doručkovao jedno jaje i tri brazilska oraha, a s kajganom su mu se pridružili Erslan i Croata'. Također, svu im je podršku još od aerodroma pružao trener Dražen Forgač sa nutritivno bogatim i niskokalorijskim sendvičem uz lagani doručak od par kobasica s jajima. 

Zajedno su u sobi Erslan i Barrio koji neodoljivo podsjećaju na filmske 'Blizance' Arnolda Schwarzeneggera i Dannyja DeVita, a shvatili su, osim toga da Erslan neodoljivo podsjeća na Gargamela iz Štrumfova pa je njegov nadimak u nastajanju 'reptil' pod upitnikom, kako moraju još pojesti mnogo žganaca prije nego na stolnom nogometu mogu pobijediti neospornog viceprvaka 'bez para' u igri parova - Forgija.

Kako su odradili trening u Poljskoj, pogledali proslavu tamošnjeg dana neovisnosti i još mnoge druge dogodovštine pogledate na vlogu - ekskluzivno na YouTube kanalu 24sata.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Nježnik 13.11.2020.

    Ajmoooo Erslaneeeeee

  • croatian from federation.. 13.11.2020.

    Uhhhh lete šake...💪💪💪

  • kopod drugim jamu kopa sam unju upada 13.11.2020.

    Koji pacijent moraš bit da ovak šta pratiš sa nekim velikim žarom, strava

Komentiraj...
Vidi sve komentare