To je to što me zanima!

Fotka iz svlačionice 'Kauboja' otkriva sve! 'Ovo je Hrvatska'

Najviše oduševljava fotografija koja se pojavila na društvenim mrežama nakon velike pobjede. A ona očarava stanje u svlačionici i značaj pobjede nad Norvežanima našim 'Kaubojima'
Vidi originalni članak

Nevjerojatnu utakmicu odigrala je hrvatska rukometna reprezentacija u dvoboju s Norveškom. Izabranici Line Čevara odigrali su najbolju utakmicu na prvenstvu i zasluženo slavili 32-28 protiv momčadi koju su mnogi vidjeli kao favorita i pobjednika. No, nošeni punom Arenom i sjajnom atmosferom, Kauboji su stigli do vrijednog trijumfa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Toliko osporavani i podcjenjivani pokazali su zašto se nikad ne smiju otpisati. Na krilima Manuela Štrleka i sjajnog Ivana Stevanovića došli su na korak do polufinala - na putu stoji još jedino Francuska.

No, najviše oduševljava fotografija koja se pojavila na društvenim mrežama nakon velike pobjede. A ona očarava stanje u svlačionici i značaj pobjede nad Norvežanima našim 'Kaubojima'.

- Ovo je Hrvatska, hvala Zagrebu na ovolikoj potpori - objavio je Zlatko Horvat uz fotografiju.

Utakmica s Francuskom bit će presudna. Stari protivnik, i suviše poznat, odredit će hoće li Europsko prvenstvo ostati bez svojeg domaćina. Svim srcem uz naše rukometaše do medalje. Francuzi mogu i moraju pasti.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • slavić 24.01.2018.

    !koje?Červaru večeras otkaz

  • patagonija1 22.01.2018.

    Da hrvatska je. Zato tu nema mjesta kaubojima

  • pomorac11 22.01.2018.

    Gdje su dežurni kritičari i pljuvači???"Hrvatska ima prosječnu ekipu,Hrvatska ne igra moderan rukomet,Vori je star,Lino nema pojma.......itd,itd"....Čini mi se da se jako dobro zna što se radi i kako će se odigrati koja utakmica.Možda glupo zvuči ali mislim da igramo koliko i kada nam treba.Bravi dečki,bravo stožer!!!Ajmo sad na Francuze...

Komentiraj...
Vidi sve komentare