To je to što me zanima!

FOTO BBB se prisjetili Oluje i dobili velike ovacije u Varaždinu

Varaždinskoj publici trebalo je nekoliko trenutaka da se slika proširi, da pročitaju što piše, a jednom kada je postalo jasno o kakvoj poruci je riječ stadionom se prolomio gromoglasan pljesak
Vidi originalni članak

Nogometaši Dinama su nakon uspješno odrađenog zadatka kod Ludogoreca (2-1) u Razgradu na gostovanju kod Varaždina u 4. kolu HNL-a odigrali tek 1-1. Momčad Ante Čačića povela je krajem prvog poluvremena golom Darija Špikića da bi se Varaždin vratio u život krasnim pogotkom Michelea Šege u 63. minuti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Varaždin je u nekoliko navrata bio vrlo blizu pogotka u prvom dijelu, ali nedostajalo je koncentracije u završnici. Aktivan je bio Brodić, prijetio je Teklić, nekoliko dobrih poteza imao je i Herrera, a Dinamo je pokazao kvalitetu pa stigao do pogotka.

VARAŽDIN - DINAMO 1-1 Dinamo zapeo u Varaždinu: Bivši hajdukovac zabio za bod!

Ipak, u sjajnoj atmosferi na stadionu Varteksa jedan detalj s početka utakmice ponio je epitet centralnog događaja. Bio je to trenutak kada su prisutni Bad Blue Boysi, njih nekoliko stotina, razvili veliki transparent kako bi odali počast vojno-redarstvenoj operaciji "Oluja" i svim hrvatskim braniteljima.

- Od zime na Dinari do prvog barjaka u Kninu, za slavne Pume hvala Varaždinu - pisalo je na transparentu.

Varaždinskoj publici trebalo je nekoliko trenutaka da se slika proširi, da pročitaju što piše, a jednom kada je postalo jasno o kakvoj poruci je riječ stadionom se prolomio gromoglasan pljesak.

SNAŽNA PORUKA SPLIĆANA FOTO Torcida odala počast svim braniteljima i Oluji: 'Sanjajuć' svjetlo išli su u nemoguć boj'

Bio je to zaista sjajan trenutak u kojem su BBB odali počast 7. gardijskoj brigadi "Pume", koja je, između ostalog, bila jedna od ključnih brigadi u obrani Knina pa daljnjeg čišćenja okupiranog područja Republike Hrvatske.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • čuvar zakona 07.08.2022.

    Svaka čast!!! Boys forever

  • Antitovar *_587 06.08.2022.

    Bravo BBB ! Torsida nesmije izvjesiti ovakav transparent zbog levaje i subasica

  • unikatno 06.08.2022.

    Bravo BBB

Komentiraj...
Vidi sve komentare