Sport

Komentari 34

FOTO BBB se prisjetili Oluje i dobili velike ovacije u Varaždinu

FOTO BBB se prisjetili Oluje i dobili velike ovacije u Varaždinu

Varaždinskoj publici trebalo je nekoliko trenutaka da se slika proširi, da pročitaju što piše, a jednom kada je postalo jasno o kakvoj poruci je riječ stadionom se prolomio gromoglasan pljesak

Nogometaši Dinama su nakon uspješno odrađenog zadatka kod Ludogoreca (2-1) u Razgradu na gostovanju kod Varaždina u 4. kolu HNL-a odigrali tek 1-1. Momčad Ante Čačića povela je krajem prvog poluvremena golom Darija Špikića da bi se Varaždin vratio u život krasnim pogotkom Michelea Šege u 63. minuti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Varaždin je u nekoliko navrata bio vrlo blizu pogotka u prvom dijelu, ali nedostajalo je koncentracije u završnici. Aktivan je bio Brodić, prijetio je Teklić, nekoliko dobrih poteza imao je i Herrera, a Dinamo je pokazao kvalitetu pa stigao do pogotka.

Ipak, u sjajnoj atmosferi na stadionu Varteksa jedan detalj s početka utakmice ponio je epitet centralnog događaja. Bio je to trenutak kada su prisutni Bad Blue Boysi, njih nekoliko stotina, razvili veliki transparent kako bi odali počast vojno-redarstvenoj operaciji "Oluja" i svim hrvatskim braniteljima.

- Od zime na Dinari do prvog barjaka u Kninu, za slavne Pume hvala Varaždinu - pisalo je na transparentu.

Varaždinskoj publici trebalo je nekoliko trenutaka da se slika proširi, da pročitaju što piše, a jednom kada je postalo jasno o kakvoj poruci je riječ stadionom se prolomio gromoglasan pljesak.

Bio je to zaista sjajan trenutak u kojem su BBB odali počast 7. gardijskoj brigadi "Pume", koja je, između ostalog, bila jedna od ključnih brigadi u obrani Knina pa daljnjeg čišćenja okupiranog područja Republike Hrvatske.

Najčitaniji članci