To je to što me zanima!

FOTO Evo kako izgleda Livaković nakon napada turskih huligana

Unatoč kaotičnim scenama u Turskoj, Livaković se početkom tjedna pridružio ostatku hrvatske nogometne reprezentacije, najprije na okupljanju u Zagrebu, a zatim i na putovanju u Kairu
Vidi originalni članak

Prošlog vikenda kaotične scene iz Turske obišle su svijet. Fenerbahče je u 30. kolu turskog prvenstva pobijedio Trabzonspor 3-2 na gostovanju, a huligani su nakon utakmice utrčali u teren i napali igrače, uključujući i hrvatskog reprezentativca Dominika Livakovića.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, Livaković je pogođen nepoznatim predmetom u glavom, a potom je i udaren šakom u glavu. Turski ministar unutarnjih poslova objavio je kako je uhićeno 12 osoba zbog nasilja, a još pet zbog pozivanja na nasilje putem društvenih mreža.

- Pravi incidenti su sedogodili u hodnicima svlačionice. Nije jasno tko je koga udario. Njihov trener se umiješao, napao i potukao. U jednom su trenutku napali Freda. Moj sin je stradao dok sam ga pokušavao zaštititi, udarali su ga batom po glavi. Ne možete vjerovati svojim očima!? U tom trenutku došlo je i do napada na Osayi-Samuela. Gurnut je niz stepenice i glavom je udario u zid. U tom trenutku se nakratko i onesvijestio - otkrio je trener Fenerbahčea  Ismail Kartal za Hürriyet.

ISTJEČE MU UGOVOR I četvrti Hrvat stiže u Trabzon? Turci zagrizli za 'vatrenog'...

Unatoč kaotičnim scenama, Livaković se početkom tjedna pridružio ostatku hrvatske nogometne reprezentacije, najprije na okupljanju u Zagrebu, a zatim i na putovanju u Kairu, gdje će 'vatreni' odigrati pripremni turnir.

Kao da cijela situacija nije dovoljno problematična, Trabzonspor je sve 'začinio' objavom na društvenim mrežama u kojoj je napisao:  “Nemojte misliti kako ćemo vas zaboraviti... Nitko vam nije ostavio otvoren račun kod nas”.

Izabranici Zlatka Dalića posjetili su frizera prije odlaska u Kairo, a na fotografiji kod brice jasno se vide i posljedice napada huligana na Livakoviću. 

GALERIJA 'Vatreni' nakon 28 godina stigli u Afriku. Pogledajte prve fotke

Livi je, srećom, prošao bez ozbiljnih posljedica, iako još uvijek ima ranu na bradi. 

Hrvatska će u subotu (21 sat) igrati protiv Tunisa, a zatim protiv Novog Zelanda ili Egipta. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • mali moj 22.03.2024.

    Isto ko kad ga je Petko pljusno na treningu

  • Lucifer21 22.03.2024.

    Livakovicu napusti kozejebe.....

  • Kegla💪🏻 22.03.2024.

    Dosadni ste vise kao da ga je pajserom udario

Komentiraj...
Vidi sve komentare