To je to što me zanima!

FOTO Godišnji je počeo! Modrić uživa na jahti oko Dubrovnika

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije u subotnje jutro se ukrcao na jahtu u lučici Srebreno, u pratnji obitelji i prijatelja,
Vidi originalni članak

Luka Modrić uživa u zasluženom odmoru nakon naporne sezone i završnog turnira Lige nacija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije u subotnje jutro se ukrcao na jahtu u lučici Srebreno u Župi dubrovačkoj, u pratnji obitelji i prijatelja, a prije nego je isplovio ljubazno se fotografirao s djelatnicima obližnjeg ugostiteljskog objekta, piše ŽupaNet.

Je li Modrić posljednji put odjenuo sveti hrvatski dres, pitanje je koje ovih dana muči domaću javnost. Kako sam kaže, odluku je donio, ali je zasad nije otkrio. Što god odlučio, moramo mu skinuti kapu, zahvaliti za sve i dobro zapamtiti magiju kojom je državu od četiri milijuna stanovnika odveo u svjetski vrh i toliki niz godina ju činio ponosnom. 

BIRTIJA Ne dočekati srebrne u Ligi nacija mogu samo nogometne velesile IZBORNIK ENGLESKE U ČUDU Modrić pri europskom vrhu: Ima 37 godina, a najviše igra! 'Kako je to moguće? Potpuno bizarno'

No, ljudski je nadati se. Zato se svi nadamo da ćemo Modrića u 'kockastom' dresu gledati i sljedećeg ljeta, na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, u domaćinskoj atmosferi.

A do tada neka dobro napuni baterije...

 

 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • ZG - KAJ 26.06.2023.

    Legenda od covjeka i igraca...da su bar svi dalmosi takvi..

  • kmekec united 25.06.2023.

    Jel ima dozvolu? Pitam za frenda

  • Direktor-svemira 25.06.2023.

    Luka zaslužio si. Odmaraj se ❤️❤️❤️

Komentiraj...
Vidi sve komentare