To je to što me zanima!

FOTO Neobičan potez suca prije početka susreta Hajduk - Istra

Ovo kolo HNL-a igra se uz velike afere nakon što su procurile snimke iz VAR soba s brojnih utakmica HNL-a, a Bruno Marić podnio je ostavku s pozicije šefa sudaca HNS-a
Vidi originalni članak

Hajduk je u 25. kolu HNL-a ugostio Istru 1961 na Poljudu, a sudac Zdenko Lovrić je uoči početka utakmice izveo rijetko viđeni potez. Okrenuo se prema kamerama prije prvog zvižduka, nešto kratko je komentirao s VR sobom, a onda je rukama napravio gestikulaciju rukama u obliku srca.

Nije poznato je li Lovrić htio poslati poruku javnosti nakon kritika sucima zbog curenja snimki iz VAR sobe ili je iza njegove geste neki privatni motiv. 

Ovo kolo HNL-a igra se u velike afere nakon.što su procurile snimke iz VAR soba s brojnih utakmica HNL-a. a Bruno Marić podnio je ostavku s pozicije šefa sudaca HNS-a dan nakon što je održao presicu u kojoj je reagirao na snimke s utakmice Varaždin - Hajduk.

 

Idi na 24sata

Komentari 102

  • franjo1001 03.03.2024.

    pogledajte situaciju valencia-real zadnje sekunde.. sudac debelo pogrijesio pricamo o ligi petice!!! i pricat ce se o tome dan,dva i idemo dalje... da se ta situacija desila protiv hajduka vjerojatno bi neko bio rahmetli.. poanta svega je da je sudac isto od krvi i mesa i da moze pogrijesiti i da je ovo igra/sport.

  • Bravooo ❤❤❤❤ 02.03.2024.

    to je Dao znak u Var sobi da budu KULTURNI da ne psuju bogove i Majku Mariju i ostale majke da se ponasaju kulturno.... vidjeli smo dosta snimaka u zadnji Par Dana kako je U var sobi dok slinamo Igra i kakvo navijanje kad sudac svira penal u 94 min i veselja u Var sobi ....Sto nigdje u Europi nema..

  • škorpion1980 02.03.2024.

    Na kraju se prekrizio..

Komentiraj...
Vidi sve komentare