To je to što me zanima!

FOTO Slavna tenisačica Venus Williams večerala u srcu Zadra

Venus je nakon neočekivanog povratka teniskim terenima i nastupa na Wimbledonu stigla u Hrvatsku, a u četvrtak navečer uživala je u jednom poznatom zadarskom ribljem restoranu
Vidi originalni članak

Poznata američka tenisačica Venus Williams (42) u srijedu je privatnim avionom sletjela u Zadar, a za privremeno boravište izabrala  Falkensteinerov elitni resort u Petrčanima. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sedmerostruka Grand Slam osvajačica u Zadar je stigla na odmor, a slobodno vrijeme krati treninzima kao i degustaciji hrvatskih delicija. Legendarnu tenisačicu jučer je u večernjim satima spretno oko našeg fotografa snimilo na večeri u zadarskom restoranu Foša koji nudi bogatu ponudu hrane u kombinaciji tradicionalnog i suvremenog. 

Predjela poput rižota i tortellina od škampa koštaju 160 kuna, dok se glavna jela kreću od 205 do 1500 kuna.  Za kilu jadranskih lignji trebali bi izdvojiti 500, a za kilu škampi 750 kuna. 

Isti restoran, koji se nalazi uz renesansne bedeme, odabrao je i hrvatski tenisač Borna Ćorić koji je u društvu sestre u četvrtak uživao u ljetnom ručku. 

"Ako trebam izabrati jedan ljetni ritual koji volim, onda bi to bio ručak sa sestrom u Zadru pored mora", napisao je Ćorić. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • WifeTookMyDoggo 08.07.2022.

    Dobro, i kaj sad?

Komentiraj...
Vidi sve komentare