To je to što me zanima!

VIDEO Spektakularan doček za zlatnog Tucka i njegov stožer: Tisuće Šibenčana na ulicama!

Za razliku od onih koji ne mogu ili ne žele, Šibenik može i hoće reći javno hvala našim vaterpolistima. Za ono što su napravili za promociju sporta, vaterpola i Hrvatske, rekao je gradonačelnik Šibenika Željko Burić
Vidi originalni članak

Ivica Tucak (54) dočekan je u rodnom Šibeniku nakon što je s hrvatskom vaterpolskom reprezentacijom osvojio zlatnu medalju na Svjetskom prvenstvu u Dohi.

POGLEDAJTE VIDEO: Doček Ivice Tucka u Šibeniku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Doček je organiziran s utorak u podne na Poljani u Šibeniku, a sjajne vremenske prilike uljepšale su doživljaj za sve prisutne.

KAO I U DOHI VIDEO Fantastičan prizor iz Dubrovnika: Zvonik zasjao u 'kockicama' u čast 'barakuda'

Temperatura u Šibeniku od 18 stupnjeva Celzijevih nalikovala je proljetnom vremenu, a Tucak je bio dobro raspoložen. 

Tucak je sredinom siječnja dočekan u Šibeniku nakon što su 'barakude' osvojile europsko srebro, a sad je u rodnom gradu proslavio svjetsko zlato. Uz Tucka i Marelju, dočekan je i dopredsjednik Hrvatskog vaterpolskog saveza Perica Bukić. 

GALERIJA S DOČEKA FOTO Ovako su Dubrovnik i Split dočekali svjetske prvake...

Šibenska Poljana bila je krcata. Mnogi su došli pozdraviti prvake svijeta, od najmlađih do najstarijih.

- Veliko hvala našem Ivici, Juri i Perici. Za razliku od onih koji ne mogu ili ne žele, Šibenik može i hoće reći javno hvala našim vaterpolistima. Javno hvala za ono što su napravili za promociju sporta, vaterpola, ali i ono što su napravili za promociju Hrvatske. I na kraju, jučer u ovo doba smo počeli organizirati doček, a Poljana je puna. Veliko hvala i šibenskim Funcutima - rekao je gradonačelnik Šibenika Željko Burić, koji je Tucku poklonio zastavu grada Šibenika.

NAJPONOSNIJA MAJKA NA SVIJETU Majka hrvatskog vaterpolista zaplakala od sreće na dočeku. Sedmero djece, svi vaterpolisti!

Bukić je izborniku poželio sreću u ostvarivanju jedine želje, a to je osvajanje olimpijskog zlata.

- Hvala što ste nas dočekali i što dajte podršku hrvatskom sportu. Hvala i Gradu koji podupire šibenski sport jer je Vaterpolo klub Solaris jedan od stupova hrvatskog vaterpola. Ivica je osvojio 17 velikih medalja, ovo mu je drugi naslov prvaka svijeta. Ja znam da on ima još samo jednu želju. Želim mu svim srcem da je ostvari, to je Pariz i zlato – kazao je Bukić.

Tucak: J**eš zlatnu medalju ako ne privuče djecu!

Tucak je bio oduševljen poklonom, pa se ogrnuo zastavom grada Šibenika i zatim zahvalio rodnom gradu.

- Hvala od srca na ovom veličanstvenom dočeku i što mi dajete dodatnu snagu. Gdje god sam bio, osjećam tu ljubav koju mi pružate. Zadnja poruka koju ću reći, onako po šibenski: *ebeš i zlatnu medalju, ako ona ne privuče ovu predivnu djecu koja su ovdje, ako oni sutra ne budu željeli biti novi Marko Bijač, novi Renato Vrbičić i Loren Fatović. Hvala vam - zaključio je Tucak.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • VolbeatDbv 20.02.2024.

    Bitno je da su ga dežurni portalski stručnjaci nedavo razapinjali... Bravo Tucak , bravo vaterpolisti, plači senf 🙏🥰👍✌️🤘

  • kp 20.02.2024.

    Bravooooooo.

  • ŽAC FERRY 20.02.2024.

    Kad se sjetimo kad je benčić bacala vijenac ,nije ni čudo da nema dočeka vaterpolista u Zagrebu...možda bi bilo dočeka da je srbija osvojila zlato...

Komentiraj...
Vidi sve komentare