To je to što me zanima!

FOTO Tudor snimljen u Turskoj! Uskoro potpisuje za novi klub?

Imenovanje Harija Vukasa na mjestu pomoćnog te Tonija Modrića za kondicijskog trenera bio je prvi znak, a fotografija Tudora u Istanbulu trebala bi značiti da se uskoro sprema i službena objava
Vidi originalni članak

Igor Tudor (45) uskoro bi trebao biti potvrđen kao novi trener turskog velikana Bešiktaša

Imenovanje Harija Vukasa na mjestu pomoćnog te Tonija Modrića za kondicijskog trenera bio je prvi znak, a sad su turski mediji objavili Tušinu fotografiju u Istanbulu, navodno ubrzo po izlasku iz zračne luke, te tako dodatno podgrijali priču o Tudorovom preuzimanju trećeg najtrofejnijeg kluba iz Turske, trenutno četvrtoplasirane momčadi u prvenstvu.

Momčad trenutačno vodi Burak Yilmaz, legendarni turski napadač koji je koncem prošle sezone završio u karijeri, no 38-godišnjak je samo privremeno rješenje. A rješenje je, kako se čini, napokon stiglo. U liku i djelu Igora Tudora.

IGOR ANTE PORTAS Bešiktaš u očekivanju Tudora angažirao njegove pomoćnike!?

Bivši trener Hajduka bez kluba je od konca prošle sezone kad napustio klupu Marseillea, s kojim je prošle godine ostvario zavidne rezultate. Spominjalo ga se i u kontekstu preuzimanja Juventusa i Napolija, međutim Tudor se ipak ne vraća na "čizmu", nego u Tursku, gdje je već vodio Karabükspor i Galatasaray.

U kombinacijama za povratak na klupu Bešiktaša bio je i Slaven Bilić, no on trenutno vodi saudijski Al Fateh pa se predsjednik Bešiktaša Ahmet Nur Cebi okrenuo Tudoru.

ŠAHTAR U LOVU NA TRENERA Srna zove, a Hajduk i Leko šute. Već su trojica trenera tako otišla

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Ivan Subasic 21.10.2023.

    HŽV ❤️💙

  • zagorac2 21.10.2023.

    Tudor u moj Dinamo da napravi malo reda

  • Ri-Fiume‐Hr 20.10.2023.

    i opet pobjegne kao iz Marseillea tako kako iz Hajduka utekao

Komentiraj...
Vidi sve komentare