To je to što me zanima!

FOTO Utučena Ćirina obitelj je stigla iz Švicarske. Sin Miroslav pridržavao je tetku Jozefinu...

Bio je istinski građanin ovog svijeta i nije se nikad razdvajao i radio nekakve razlike između malih i velikih ljudi. Volio je sve nas, kazao je na komemoraciji Ćirin sin
Vidi originalni članak

Aleja velikana na zagrebačkom Mirogoju od danas je bogatija za još jednog velikana - Miroslava Ćiru Blaževića, kojeg su danas na središnjem zagrebačkom groblju ispratili obitelj, brojni prijatelji, poznanici i ljubitelji njegova lika i djela.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osim poznatih bivših i sadašnjih nogometaša i trenera te osoba iz javnog života u Hrvatskoj, sprovodu je naravno prisustovala i njega obitelj, koja živi daleko od svjetla pozornice.

POGLEDAJTE EMOTIVNI GOVOR ĆIRINOG SINA

Njegov sin Miroslav održao je emotivni govor na komemoraciji u Koncertnoj dvorani "Vatroslav Lisinski" u kojem se, između ostalog, osvrnuo i na obitelj.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Vjerovali smo mu i kad je lagao'

SPROVOD NA MIROGOJU FOTO Oko tisuću ljudi ispratilo Ćiru, stigli svi hrvatski izbornici ZBOGOM, LEGENDO Brončani iz '98. su zaplakali tijekom govora Ćirinog sina

-  Bio je istinski građanin ovog svijeta i nije se nikad razdvajao i radio nekakve razlike između malih i velikih ljudi. Volio je sve nas, volio je mamu Nenu, Katerinu, Barbaru, mene, svoju unučad Filipa, Mikaela, Vincenta, Linu, Mari, Damjana, tetu Seku, Ljubicu. Možda nije uvijek mogao biti tu, ali uvijek smo osjećali njegovu prisutnost i sigurnost, sve nam je dao - kazao je kroz suze Miroslav Blažević koji inače živi u Zagrebu, a na sprovod je stigao sa suprugom i dvoje djece. Tamo je pridržavao Ćirinu sestru, a svoju tetku Jozefinu.

S druge strane, iz Švicarske su stigle kćeri Barbara, koja je stajala sa svojom dvojicom sinova pokraj svoje majke Zdenke, i Catherine, koja je bila u društvu sina i kćeri. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ćirin ispraćaj

Idi na 24sata

Komentari 75

  • superpametni 16.02.2023.

    Tetku????

  • bvn nekretnine 15.02.2023.

    Ciro odmaraj vjecno u miru

  • bvn nekretnine 15.02.2023.

    Ciro bio si legenda

Komentiraj...
Vidi sve komentare