To je to što me zanima!

FOTO Vori debitirao za Füchse

"Lisice" su kod kuće dobile neugodni Lemgo 29-24, a Vori je u igru ušao u 22. minuti. Nije zabio gol, dobio je jedno isključenje, a momčad otprilike saznanje što i koliko može Vori u ovom trenutku.
Vidi originalni članak

Nakon četiri godine Igor Vori odigrao je prvu utakmicu, u najjačoj ligi na svijetu. Bivši hrvatski reprezentativac, pa trener PDP Zagreba, a sada sportski direktor hrvatske reprezentacije, debitirao je za Füchse Berlin u 42. godini.

U 42. GODINI Vori drugi put izašao iz mirovine i potpisao za njemačkog diva!

"Lisice" su kod kuće dobile neugodni Lemgo 29-24, a Vori je u igru ušao u 22. minuti. Nije zabio gol, dobio je jedno isključenje, a momčad otprilike saznanje što i koliko može Vori u ovom trenutku. Drugi Hrvat u berlinskoj momčadi, Marko Kopljar, također je ostao bez gola.

- Umoran sam, ali bilo je nevjerojatno. Jako sam ponosan na sebe što sam ponovno nakon tako duge pauze igrao u Bundesligi, najboljoj ligi na svijetu. Baš me zanima kako će moje tijelo reagirati. Nadam se da će to funkcionirati sljedeća tri mjeseca i da ćemo ostvariti svoj cilj - Ligi prvaka - rekao je Vori.

Krešo Kozina zabio je dva, a Josip Šarac jedan gol za Göppingen u pobjedi kod Erlangena 25-23, a Ivan Martinović pet u pobjedu Hannovera 33-23 protiv Stuttgarta.

U subotu derbi igraju Magdeburg i Kiel, a Magdeburg bi pobjedom stavio ruku i pol na naslov prvaka....

Idi na 24sata

Komentari 6

  • škorpion1980 25.03.2022.

    Ono kad ti prifali novaca..

  • robluc 25.03.2022.

    Da Vori nije debitirao ko zna kad bi dobili članak o rukometu u bundesligi, tu i tamo bude nešto o Duvnjaku

  • dinzag 25.03.2022.

    Što ti je to trebalo za siću eura.

Komentiraj...
Vidi sve komentare