To je to što me zanima!

Francuske skijašice na dočeku u Zagrebu, uređuju se staze...

Neke od najboljih svjetskih skijašica već su u nedjelju stigle u Zagreb. Članice francuske skijaške reprezentacije u hrvatskoj metropoli su i dočekale Novu 2012.
Vidi originalni članak

Pripreme za Audi FIS Ski World Cup „Vip Snow Queen Trophy“ 2012. pri samom su kraju. Crveni spust je spreman, noć sa subote na nedjelju na Sljemenu bila je hladna pa je injektirana voda u snijeg učinila svoje i staza je zaleđena. U nedjelju i ponedjeljak postavljat će se zaštitne ograde i uređivati cilj te će se obavljati završne pripreme kako bi Sljeme već 02. siječnja, dan prije ženske utrke  dočekalo spremno najbolje svjetske slalomašice. 

Neke od najboljih svjetskih skijašica već su u nedjelju stigle u Zagreb. Članice francuske skijaške reprezentacije u hrvatskoj metropoli su i dočekale Novu 2012. godinu. Najdužu noć u Zagrebu provele su Nastasia Noens, trenutna članica  društva 10 najboljih slalomašica svijeta, Sandrine Aubert, sljemenska Snježna kraljica iz 2010., kao i Tessa Worley, jedna od najboljih veleslalomašica svijeta. 

Osmo izdanje "Snježne kraljice" na Sljemenu se održava 3. i 5. siječnja. Obje utrke, ženska i muška, bit će noćne.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare