To je to što me zanima!

Francuskinje vole iz kornera: Ringe, ringe, raja pa - dva gola!

Francuske nogometašice pobijedila su Španjolke 3-1, a dva gola zabile su nakon kornera, koje su izvele na inovativan način. Nešto što podsjeća na dječju igru i zatim - egzekucija
Vidi originalni članak

Okupe se na vrhu šesnaesterca, stanu u krug i - krenu plesati. Ovako na prvu izgleda kao "ringe, ringe, raja", popularna dječja igra iz naše mladosti, ali zapravo je to taktički plan inovativne francuske izbornice Corinne Diacre (43).

Kad izvođačica kornera krene prema lopti, cure iz kruga se "razbježe" po šesnaestercu, a protivnička obrana, logično, ostane zbunjena.

Francuske nogometašice pobijedile su Španjolsku 3-1 u prijateljskoj utakmici, a pakleni plan uspio je dvaput. Prvo u 21. minuti, kad je zabila Laura Georges, 33-godišnja rekorderka po broju nastupa za Francusku.

Kako bi dokazale da ovo nije slučajnost, cure su nešto slično ponovile i u drugom poluvremenu. Točnije, u 71. minuti. Ouleymata Sarr (21), napadačica Lillea, zabila je svoj prvi gol u drugom nastupu za reprezentaciju.

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Madridista007 19.09.2017.

    Francuske nogometaše pobijedila su Španjolsku 3-1.............. momentalni otkaz!

  • P0WK 19.09.2017.

    Pametno, treneru svaka cast, vec samo s tom jednom uigranom akcijom je 10 puta bolji od svih Dinamovih skupa izuzev mlađeg Mamica koji je jedini pokusavao uigravati neke akcije...

  • kresimir1971 19.09.2017.

    Francuske nogometaše pobijedila su Španjolsku 3-1??????????

Komentiraj...
Vidi sve komentare