To je to što me zanima!

Francuz na korak do potpisa za Dinamo. Jedan detalj otkriva da je cijela priča već dogovorena?

Cijela priča je navodno dogovorena, a Francuz bi trebao biti veliki pojačanje u obrani za momčad Igora Biščana. Modri su napravili nešto što odaje da je transfer pri kraju realizacije
Vidi originalni članak

Prijepodne smo doznali kako je Dinamo jako blizu dogovora s francuskim braničem Maximeom Bernauerom (24), članu tamošnjeg drugoligaša Paris FC-a.

HNL MERCATO Zadnjeg dana prijelaznog roka Dinamo doveo dvojicu igrača

Hrvatski je prvak poslao ponudu tešku 1,2 milijuna eura s bonusima, o čemu je izvijestio i L'Equipe. Bernauer može igrati na poziciji desnog beka i stopera, ove je sezone u Ligue 2 odigrao 35 utakmica, zabio gol i triput asistirao.

PRVO POJAČANJE Doznajemo: Dinamo dovodi igrača iz druge francuske lige

Sve je izglednije kako će Bernauer postati novi član Dinama, a sada je u cijelu pričao ušao novi moment. Naime, "modri" su zapratili Francuza na Instagramu. Teško da bi klub to radio da cijela priča već nije dogovorena.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Palmanova 07.06.2023.

    puni smo ko brod a kupujemo francuza iz trece lige za sicu.da ista valja kupio bi ga bordo,marselj,okser ili mec iz 1.lige?

  • sinke1 07.06.2023.

    Dovedite više nekog kvalitetnog stranog napadača,vezne igrače i krila,ali da su brzi.Stalno tu obranu pojačavate a neznate doći do gola ni zabiti gol.Niti ima tko dodati niti zabiti.Mali Baturina ne može sam,treba neku pomoć.Ajde skauti malo po svijetu..Afrika,J.Amerika...

  • CWinston 07.06.2023.

    Jos ce burgeri cvilit "Maminjo vrati nam se" jer to kakve im je on znao igrace dovodit ovi to nece moci sigurno

Komentiraj...
Vidi sve komentare