To je to što me zanima!

Zvezda dobila šamarčinu pa ju vrijeđali: A s kim oni to igraju?

PSG - ZVEZDA 6-1 Time je okončan Zvezdin niz od 34 utakmica u nizu bez poraza u svim natjecanjima što je posebno šokiralo francuskog novinara Matta Spira, eksperta za Ligue 1
Vidi originalni članak

Brutalan povratak u stvarnost imala je Crvena zvezda. Srpski prvak dobio je šest komada na Parku prinčeva od PSG-ovih 'svemiraca', a svaka nada gostiju da će izvući pozitivan rezultat uvenula je u u 22. minuti kada je francuski prvak otišao na 2-0.

Završilo je 6-1...

PSG - C. ZVEZDA 6-1 Gem, set, meč! PSG je utrpao Zvezdi šest komada u Parizu...

Time je pukao i Zvezdin niz od 34 utakmica u nizu bez poraza u svim natjecanjima što je posebno šokiralo francuskog novinara Matta Spira, eksperta za Ligue 1.

- Crvena zvezda nije poražena 34 utakmice prije večerašnjeg meča? S kim su, do vraga, igrali? 

Beograđani su u prvom kolu uz dosta sreće izvukli 'nulu' protiv Napolija na svom terenu, no u srijedu navečer to je stiglo na naplatu.

Priliku za popravak imat će 24. listopada na Anfieldu kod europskog viceprvaka Liverpoola koji je također doživio poraz i to kod Napolija u 90 minuti.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Delije_KNN 04.10.2018.

    Sve je ovo jedno lijepo iskustvo,lijepo je igrati sa gigantima svjetskog fudbala i nije sramota izgubiti od njih pa čak sa ovim rezultatom.Biće bolje,samo polako.

  • blokirani_lovac 04.10.2018.

    Pacijenti, setite se Lyona.....

  • blokirani_lovac 04.10.2018.

    Isti taj PSG je prosle godine “popio” 6 komada od Barce.... sta hocete da kazete?

Komentiraj...
Vidi sve komentare