To je to što me zanima!

Francuzi otkrili zašto je Karim Benzema ponovno 'crna ovca'

Suigrač Luke Modrića i najbolji igrač na svijetu imao je sezonu iz snova. Osvojio je Zlatnu loptu i dva trofeja s Realom, a sve je trebao zapečatiti na SP-u u Katru. Međutim, ozljeda ga je udaljila od terena...
Vidi originalni članak

Karim Benzema (35) okrunio je najbolju godinu u svojoj karijeri osvojivši Zlatnu loptu u listopadu. Međutim, zbog ozljede je propustio Svjetsko prvenstvo u Katru, turnir na kojem se silno htio pojaviti s obzirom na to da nije bio dio reprezentacije koja je trijumfirala u Rusiji 2018. godine.

Kapetan Real Madrida ozlijedio je kvadriceps prije početka Mundijala, a oporavio se prije početka knock-out faze turnira u Katru. Međutim, izbornik Didier Deschamps nije pozvao Benzemu da se priključi ekipi, iako je bio na njegovom popisu za SP.

ODMAZDA NA INSTAGRAMU Benzema pobrisao suigrače iz Francuske. Preživjeli samo neki KRAJ S FRANCUSKOM Benzema se na 35. rođendan oprostio od Francuske: Činio sam greške, ali ponosan sam

Francuski novinar Romain Molina otkrio je zašto je Deschamps donio takvu odluku. Naime, Molina tvrdi da se u reprezentaciji stvorio klan igrača koji nisu u dobrim odnosima s Benzemom. To su, prema novinaru L'Equipea, Antoine Griezmann, Hugo Lloris i Paul Pogba.

Griezmann je bio veliki protivnik povratka Benzeme. On smatra da reprezentacija Francuske, kako je trenutno posložena, ima sjajne odnose unutar momčadi i fantastičnu suradnju na terenu.

Benzema bi bacio Griezmanna u drugi plan, a igrač Atletico Madrida u Katru je odigrao briljantno.

TENZIJE NE PADAJU Argentinci masovno potpisuju suludu peticiju: Pola milijuna ih želi da Francuzi prestanu plakati BILO JE I VRIJEME Francuska uručila žalbu zbog golmana Argentine: Rugao se, mahao lutkom i sramotio narod

Bilo kako bilo, Benzema je odlučio okončati neslavnu reprezentativnu karijeru. Iako je zabio 37 golova u 97 nastupa, Benzema nije bio dio momčadi na tri velika natjecanja u kojima su Francuzi osvajali medalje: Euro 2016 i Svjetsko prvenstvo 2018. te 2022. godine.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • NIKE 26.12.2022.

    Griezmann također neviđena ljiga od igrača, ali opet Francuzi su bili sjajno posloženi i osjetili na svojoj koži što znači biti teško oštećen u finalu LP, neka oni malo pate.

Komentiraj...
Vidi sve komentare